Descriere
Cafea organica BIO cu extract de coama leului – Hericium
Consumanad cafea organica BIO cu extract de coama leului – Hericium vei crește energia de durată si echilibrul general al organismului.
INGREDIENTE: Cafea Arabica organică (98%), dublu extract organic de coama leului
(Hericium Erinacea) (2%).
CANTITATEA DE EXTRACT: 4520 mg/pachet sau 226 mg/ porție
Notă: Extractele sunt solubile în apa. A nu se confunda cu pudrele uscate. Extractele sunt de 5-10 ori mai puternice decât pudrele. Pudrele cu miceliu au un cost mult mai mic, nu sunt solubile în apa și în combinație cu cafeaua nu au efectul dorit. Dublul extract asigură maximul de beneficii asupra sănătății.
Profilul de prajire: lent, spre mediu.
Profilul gust: puțin intens, spre mediu, la care se adaugă o aromă puternică de umami.
ORIGINE: boabe de cafea verde organică, provenită de la micii fermieri din Honduras.
Extract organic de coama leului, din China.
Informații despre produs:
GRAMAJ: 227 g
MOD DE UTILIZARE: 12 g/porție; 1 pachet conține 18 porții. După desigilare, păstrați produsul în ambalajul original, bine închis, la loc uscat, ferit de razele soarelui.
PREZENTARE Cafea organica cu extract coama leului
Cafeaua organică este cafeaua care a fost cultivată în conformitate cu standardele și tehnicile agriculturii organice, în care utilizarea substanțelor chimice sintetice este limitată și în care se impun restricții privind utilizarea îngrășămintelor artificiale, a pesticidelor sau a
erbicidelor.
O ceașcă de cafea este o modalitate excelentă de a începe ziua, iar beneficiile cafelei organice o fac cu atât mai plăcută. La fel ca în cazul multor alte produse organice, nu veți fi surprinși să aflați că există numeroase motive pentru care cafeaua organică a devenit o alegere
populară pentru consumatorii de cafea din întreaga lume. Printre numeroasele avantaje, iată trei beneficii ale cafelei organice pe care o iubim cel mai mult:
✓ Aproape complet lipsită de substanțe chimice: ceea ce puneți în corp este la fel de important ca ceea ce alegeți să nu consumați. Substanțele sintetice și substanțele chimice pot prezenta riscuri grave pentru sănătate pentru pământ, animalele și
persoanele cu care intră în contact. Pesticidele, îngrășămintele, hormonii și alte substanțe chimice sintetice pot influența negativ modificările corporale în unele cazuri. Cercetările sunt în curs de desfășurare, dar unele studii arată că substanțele chimice precum cele utilizate în creșterea sau prelucrarea alimentelor neorganice pot declanșa probleme de sănătate.
✓ Fermele de cafea bio promovează practici ecologice: fermele de cafea care se angajează în practicile organice protejează și păstrează în mod activ mediul nostru. În afară de practicile de creștere și prelucrare, cei care distribuie cafea organică pot încerca, de asemenea, să desfășoare alte aspecte ale afacerii lor în moduri mai ecologice, cum ar fi utilizarea resurselor regenerabile, fabricarea produselor cu materiale reciclabile,donarea de venituri pentru eforturi de durabilitate sau conservare și promovarea practicilor responsabile de mediu angajaților și clienților lor.
✓ Compușii naturali sunt buni pentru organism: beneficiile pentru sănătatea cafelei organice sunt cu siguranță îmbunătățite de lipsa substanțelor chimice sintetice și artificiale utilizate pentru creșterea și prelucrarea boabelor. Nutrienții organici găsiți în cafea sunt, de asemenea, eficienți pentru reducerea stresului, creșterea dispoziției, întărirea sistemului imunitar și stimularea metabolismului. Dacă alegeți cafea bio decofeinizată, vă puteți limita aportul de cofeină pentru a vă asigura că introduceți exact aportul corect din acest stimulent.
Creșterea energiei de durată și a echilibrului general al organismului, extractul de coama leului balansând efectul cafeinei. Adaptogenii nu funcționează ca tratamente sau diete, dar sunt unici în capacitatea lor de a spori mecanismele naturale de apărare ale organismului împotriva stresului vieții cotidiene. Adaptogenii acționează sinergic cu procesele biologice normale ale organismului, fără efecte secundare. Coama leului contribuie de asemenea la scăderea acidității din corp. În plus, boabele de cafea proaspăt prajite sunt supuse unui tratament natural prin care ph-ul cafelei este crescut de la 5,0 (sau chiar 4,3 in cazul cafelei normale) la aproximativ 6,0.
COAMA LEULUI, CA CIUPERCĂ MEDICINALĂ: Coama leului este o ciupercă comestibilă care a fost utilizata timp îndelungat în medicina tradiționala chineza. Aceasta ciupercă este bogată în câteva componente importante din punct de vedere fiziologic. Aici vorbim în special de polizaharidele beta-glucan care sunt responsabile pentru activitățile anticancerigene, imuno-modulatoare, hipolipidice, antioxidante si neuroprotectoare ale acestei ciuperci. Coama leului mai are, printre altele, proprietăți anti-microbiene, antihipertensive, anti-diabetice si de vindecare a rănilor. Datorita proprietăților sale antiinflamatorii și îmbunătățirii ratei de regenerare a nervilor periferici (activează eliberarea factorului de creștere neuronal, favorizează procesul de mielinizare si crește numărul axonilor), H. Erinacea se prezinta promițătoare in ceea ce privește proprietățile de recuperare în cazul unor boli precum Parkinson sau Alzheimer.
Nota bene: Lucram continuu la obținerea ultimelor cercetări în domeniul ciupercilor medicinale. Cu toate acestea, datorită legislației stricte a U.E. privind reclamațiile, vă rugăm să verificați condițiile specifice țarii dvs.
Rugam sa cereți rapoarte specifice și să verificați surse ca:
https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/23735479
https://restorativemedicine.org/journal/neurological-activity-lions-mane-hericiumerinaceus/
https://oriveda.co.uk/resources.php/
DATE ISTORICE: În medicina chineză și japoneză, coama leului era folosită în mod tradițional pentru fortificarea splinei, ameliorarea afecțiunilor intestinale și, de asemenea, ca medicament anticancerigen.