×

CUM CUMPAR

1 Login & creeaza cont nou.
2 Vizualizeaza comanda.
3 Plata & transport

Dacă aveți în continuare probleme, vă rugăm să ne anunțați, prin trimiterea unui e-mail la comenzi@dragonfood.ro . Multumim!

PRELUARI COMENZI

Lun-Vin 9:00AM - 6:00AM
Sam - 9:00AM-5:00PM
Duminica - comenzi e-mail!

FORGOT YOUR DETAILS?

Obento tempura 1 kg

20,00 lei

Tempura mix 1 kg. Livrare in 24 de ore daca comanda se face pana la ora 11:00. Fotografii doar cu titlu de prezentare.

Cod Produs: 151287 Categorie:

Descriere

Uneori, fericirea poate fi un sunet: “crunch”. Asta auziți atunci când mușcați într-o bucată gustoasă prăjită sau, mai bine, o tempură perfect făcută: “Crunch”, urmată de o aromă care explodează in gură. Îl mestecați repede, anticipând deja plăcerea de a mușca într-o altă bucată crocantă. Dar ce este tempura? Tempura este o rețetă tipic japoneză adesea servită și savurată la o masă de restaurant deoarece puțini dintre noi ar visa să încercăm să-l pregătim noi înșine. Și totuși, tempura nu este atât de complicat de utilizat, chiar dacă trebuie să știm cu ce avem de-a face.

Practic, tempura este o metodă de prăjire a peștelui sau a legumelor, folosind un mix foarte ușor din apă răcită, făină și ouă. Pe scurt, poate părea a fi o prăjeală normală, dar nu vă puteți imagina cât de multe secrete mici sunt implicate în transformarea tipului de tempura de care vă bucurați la restaurantul preferat. Să începem de la ulei: așa cum v-am spus deja în articolul nostru dedicat științei de prăjire a alimentelor, este important să folosiți un ulei de calitate, de preferință, măsline sau arahide. În acest caz, totuși, ține cont de temperatura care ar trebui să fie mai ridicată decât de obicei, în jur de 190-195 ° C. De fapt, tempura necesită imersii scurte și, prin urmare, temperaturi mai mari pentru a găti mâncarea în mai puțin timp.

Informații suplimentare

Greutate1000 g
TOP