FORGOT YOUR DETAILS?

Ulei de susan

Beneficiile de sănătate ale uleiului de susan includ capacitatea sa de a îmbunătăți sănătatea pielii, stimularea creșterii osoase puternice, reducerea tensiunii arteriale, menținerea sănătății inimii, gestionarea anxietății și depresiei, protejarea sănătății sugarilor, vindecarea problemelor dentare, prevenirea cancerului, etc.

Uleiul de susan, provenit din semințele de susan, este un ulei vegetal mai puțin cunoscut, dar este, de fapt, una dintre cele mai sănătoase alternative la opțiunile normale de ulei vegetal. Semințele de susan, cunoscute sub denumirea științifică Sesamum indicum, sunt mici semințe de culoare brun-gălbuie care se găsesc în primul rând în Africa, dar ele cresc în număr mai mic pe subcontinentul indian.

Uleiul de sezam a câștigat popularitate în ultimii ani, pentru că uleiul de susan este relativ ieftin de extras (flotație simplă a apei calde sau o varietate de tehnici de presare). Cu toate acestea, uleiul de susan se obține cel mai bine atunci când semințele sunt complet coapte, ceea ce înseamnă că învelișurile exterioare se sparg. Uleiul de susan poate fi utilizat în gătit și este folosit cel mai frecvent în bucătăriile asiatice, inclusiv mâncărurile chinezești, japoneze și sud-est-asiatice, precum și bucătăria din Orientul Mijlociu.

Se arată toate cele 6 rezultate

TOP