SIGN IN YOUR ACCOUNT TO HAVE ACCESS TO DIFFERENT FEATURES

FORGOT YOUR PASSWORD?

FORGOT YOUR DETAILS?

AAH, WAIT, I REMEMBER NOW!

Dragon Food

Întrebări? Sună la: 0755 66 44 77
  • LOGIN
  • Acasa
  • Magazin
    • Col
      • HORECA
      • Pesmet
      • Tempura
      • Sosuri Asiatice
      • Taitei/paste
      • Condimente asiatice
      • Orez
      • Sos dulce picant
    • Col
      • Condimente asiatice
      • Alge Nori
      • Ulei de susan
      • Lapte
      • Legume asiatice
      • Oteturi asiatice
      • Dulciuri si Snacks
    • Col
      • Non Food
      • Seminte
      • Ceaiuri asiatice
      • Semipreparate
      • Faina
      • Wok
      • Diverse
  • Retete Asiatice
  • Articole
  • Contact
  • MY CART
    • × Sos Bulgogi de marinat (vita) CJW 10kg 1 × 219,00 lei

    Sub-total: 219,00 lei

    Vezi coșulFinalizare

  • Home
  • Articole
  • Retete Asiatice
  • Japoneze
  • BBQ Pork Chashu
iunie 14, 2025

BBQ Pork Chashu

BBQ Pork Chashu

by Dragon Chef / miercuri, 22 iulie 2020 / Published in Japoneze, Retete Asiatice
BBQ Pork Chashu
Jump to Recipe Print Recipe
BBQ Pork Chashu

BBQ Pork Chashu

Portii: 4-6
Print Recipe Pin Recipe
Prep Time 45 minutes mins

Ingredients
  

  • Ingrediente
  • 1,3 kg de piept burta de porc
  • 500 ml sos de soia
  • 1 L apă
  • 200 ml de sake de gătit vin japonez
  • 50 ml sos mirin
  • 110 g zahăr
  • 2 căței de usturoi
  • 2 bucăți de ghimbir
  • 1 praz

Instructions
 

  • nstructiuni si mod de preparare
  • Rulati pieptul de porc într-un sul si legati-l cu sfoara, păstrând pielea la exterior.
  • Tăiați și cojiți usturoiul și ghimbirul. Decupati secțiunea albă a prazului, vom folosi doar secțiunea verde în această rețetă. Puteți pastra partea albă pentru o altă rețetă sau o puteți folosi ca garnitură pentru ramen(taitei), dacă doriți.
  • Într-o tigaie mare adăugați sosul de soia, apa, sake-ul de gătit, sosul mirin, zahărul, usturoiul, ghimbirul și prazul și amestecați împreună pe o flacără medie. Apoi adăugați pieptul de porc rulat anterior.
  • Dacă aveți un capac mai mic decat tigaia, puneti-l deasupra, daca nu o bucată de pergament sau folie de aluminiu deasupra cu câteva găuri înfipte în ea. Reduceți căldura la aragaz și lăsați la foc mic timp de 3-4 ore. Amintiți-vă, gătiți-l scăzut și gătiți-l lent – acest lucru ii păstrează suculenta, si de asemenea, asigură că marinada este absorbită în carne.
  • Incercati carnea de porc cu betisor de bambus. Dacă betisorul strapunge carnea ușor, atunci pieptul de porc este gătită. Se răcește și apoi se lasă să se marineze în sos peste noapte la frigider.
  • Scoateti carnea de porc din lichid și înfășurați-o intr-o folie alimentara, refrigerati-o pana cand este gata de utilizare.
  • Feliați-o subțire și serviți cu tăiței ramen, orez cald sau salate.
  • Pofta buna!
  • Tweet

About Dragon Chef

What you can read next

Pui chinezesc cu usturoi si ghimbir
Sticky Chinese Pork Belly
Sticky Chinese Pork Belly
Szechuan Shrimp Stir Fry With Fried Rice
Szechuan Shrimp Stir Fry With Fried Rice

Categories

  • Chinezesti
  • Diverse
  • Dragon food
  • Japoneze
  • Retete Asiatice
  • Sosuri
  • Vietnameze

Coș

  • × Sos Bulgogi de marinat (vita) CJW 10kg 1 × 219,00 lei

Sub-total: 219,00 lei

Vezi coșulFinalizare

Recomandari

  • Ciuperci urechi de lemn 5 kg 619,00 lei
  • Otet de orez MIZKAN Shiragiku 20L 375,00 lei
  • Orez basmati AKASH 20 kg 312,00 lei
  • Sos Dulce Picant pentru pui Sweet Chilli - 5,5 kg 122,00 lei
  • Lapte de cocos AROY-D 1L 27,00 lei
  • Obento tempura 1 kg 34,00 lei
  • Ciuperci urechi de lemn 1 kg 138,00 lei
  • Ciuperci shiitake dezhidratate - 1 kg 138,00 lei
  • Cum comand?
  • Cum platesc?
  • Returnare Produse
  • Termeni si conditii
  • Politica Cookie
  • Confidentialitate si protectia datelor
  • Despre noi
  • ANPC

INREGISTREAZA-TE LA NOUTATI

Prin înscrierea la lista noastră de discuții veți fi la curent cu cele mai recente articole si produse.

Sunt deacord cu preluarea si prelucrarea in siguranta a datelor furnizate in acest formular conform GDPR si sa fie utilizate doar cu scopul de newsletter.

Externe:

  • GET SOCIAL
Dragon Food

© 2022 Toate drepturile rezervate Dragon Food - marca inregistrata.

TOP

  • Acasa
  • Magazin
    • Col
      • HORECA
      • Pesmet
      • Tempura
      • Sosuri Asiatice
      • Taitei/paste
      • Condimente asiatice
      • Orez
      • Sos dulce picant
    • Col
      • Condimente asiatice
      • Alge Nori
      • Ulei de susan
      • Lapte
      • Legume asiatice
      • Oteturi asiatice
      • Dulciuri si Snacks
    • Col
      • Non Food
      • Seminte
      • Ceaiuri asiatice
      • Semipreparate
      • Faina
      • Wok
      • Diverse
  • Retete Asiatice
  • Articole
  • Contact