Descriere
SOS DE SOIA JIN S 500ML
Există două tipuri diferite de sosuri asiatice pe care probabil le-ați mai văzut și variază ca aromă, textură și culoare. Există soiuri japoneze de sos de soia, care au nume specifice precum tamari, shoyu și usukuchi, în timp ce sosul de soia chinezesc este pur și simplu clasificat ca sos
de soia light sau dark. Sosul de soia este una dintre cele mai simple modalități de a adăuga aromă umami oricărui fel de mâncare. Datorită aromei sale bogate, sărate, câteva lingurițe pot face o diferență mare.
Sosul de soia este unul din cele mai vechi condimente din lume! Folosit de peste 2,500 de ani, sosul de soia este originar din China de unde s-a răspândit, mai întâi în Asia, și apoi din ce în ce mai mult și în bucătăria europeană.
Sarat, dar mult mai gustos si mai hranitor decat sarea, sosul de soia este un ingredient fara de care bucataria asiatica nu poate exista. Sosul de soia coreean, numit si „ganjang” are culoare inchisa si consistenta subtire si este preparat in intregime din soia si saramura. Puteti inlocui cu succes sarea din bucatarie, folosind sosul de soia iar mancarea va avea si un gust mai deosebit.
INGREDIENTE:
Apa, soia degresata 16%, sirop de glucoza- fructoza din porumb, sare, alcool, grau, conservant E211, extract de drojdie, indulcitor E955
Greutate neta: 500 ml
Tara de origine: Coreea de Sud