Descriere
Sos de pește – sarea din Thailanda
Adăugarea de sare la alimente aduce celelalte arome, dar prin adăugarea de sos de pește obțineți și un gust mai profund și mai rotund.
Vitaminele și mineralele stimulează sistemul imunitar, sprijină creșterea și dezvoltarea normală și ajută celulele și organele la locul de muncă.
Omega-3 beneficiază de sănătatea inimii.
Studiile au constatat că pacienții care completează uleiurile de pește au redus în mod semnificativ riscul de alt atac de cord, accident vascular cerebral sau deces.
Cercetătorii americani au raportat că bărbații care consumau pește o dată sau mai mult în fiecare săptămână au avut un risc de 50% mai mic de a muri dintr-un eveniment cardiac brusc decât bărbații care mănâncă pește mai puțin o dată pe lună.
De asemenea, studiile au arătat că grăsimile omega-3 sunt antiaritmice (prevenirea sau contracararea aritmiei cardiace), antitrombotice (previne tromboza sau cheag de sânge în vasul sanguin), anti-aterosclerotice (prevenirea depozitelor grase și fibroza stratului interior al arterele dvs.) și antiinflamatorii (căldura, durerea, umflarea etc.).
INGREDIENTE
Extract de ansoa 77%, sare 20%, zahar 3%.
Nu contine conservanti.
Nu contine coloranti.
Nu contine MSG.
Greutate neta: 4,5 L
Tara de origine: Thailanda