15,00 lei
Ingrediente: Ghimbir 80%, apa, ulei de rapita, zahar, sare, acid acetic, acid citric, antioxidant (acid ascorbic).
Stoc epuizat
INGREDIENTE: Ghimbir 80%, apa, ulei de rapita, zahar, sare, acid acetic, acid citric, antioxidant (acid ascorbic). Greutate neta: 210g Tara de origine: China
Sosul stir-fry vegetarian Lee Kum Kee este unul aromat; aroma provine de la ciupercile shiitake. Imbunatateste orice fel de mancare vegetariana si poate fi, de asemenea, utilizat ca un „dipping sauce”. Merge foarte bine cu taitei si tofu.
Gochujang este unul dintre cel mai important condiment al bucatariei coreene alaturi de ganjang (sos de soia), doenjang (pasta de soia) si gochugaru (fulgi de ardei iute).
Cantitate: 500 g
Sosul Hoisin este un sos chinezesc folosit ca dip. Uneori este folosit şi pe post de condiment în marinade, preparate stir-fry sau tocane