Descriere
Pasta de soia ssamjang 500 g
Cantitate neta: 500g
Descriere
Bibigo Ssamjang este un tip special de pastă de soia care adaugă diverse condimente delicioasei paste de soia Bibigo miso. Face ca gustul sărat al Ssamjang să fie și mai delicios, amestecând condimentele cu pagina de soia Bibigo printr-un raport auriu perfect. Vă rugăm să vă bucurați de Bibi Ssamjang într-o varietate de feluri de mâncare care se potrivește cu orice carne sau legume.
Pasta de fasole coreeană este similară cu miso-ul japonez, care este un aliment fermentat care reprezintă atât Coreea, cât și Japonia, dar ele sunt de fapt diferite.
Recent, „Alimente fermentate” a apărut ca una dintre tendințele în materie de alimente din întreaga lume și există un interes tot mai mare pentru miso-ul japonez și pasta de fasole coreeană. Atât miso-ul, cât și bobul coreean au fost obținute prin fermentarea boabelor de soia, dar există o diferență între cele două. Miso este unul dintre alimentele fermentate esențiale pentru coreeni. Pasta de soia fermentată din soia este diferită de zâmbet, cu excepția faptului că numai soia pură este fermentată.
Spre deosebire de miso-ul din Coreea, miso-ul japonez se face prin amestecarea dospului cu soia. Numele miso-ului se schimbă în funcție de ingredientele drojdiei care intră în fasole. Miso-ul japonez realizat prin punerea făinii de orez pe soia este cunoscut sub numele de „Kome miso”, iar miso-ul cu drojdie de orz pe soia este „mamemiso”.
Ambalajul produsului, specificațiile și prețul pot fi modificate fără notificare prealabilă. Toate informațiile despre produsele de pe site-ul nostru web sunt furnizate doar în scop informativ. Vă rugăm să citiți întotdeauna etichetele, avertismentele și instrucțiunile furnizate împreună cu produsul înainte de utilizare.