Descriere
In bucataria traditionala chinezeasca se prepara Lo Mai Gai, un preparat asemanator cu Dim Sum. Acesta este pregatit cu orez glutinos aromat si ciuperci shiitake, creveti uscati, sos de soia si ulei de susan, ceapa rosie hasme. Toate ingredientele sunt invelite in frunza de lotus si fierte intr-un cos de bambus. Alternativa la aceasta e de a prpara ingredientele in stil stir-fry, apoi invelite in frunza de lotus si fierte in cosul de bambus. Frunza se umple cu nervurile in exterior.
Frunza de lotus are un gust aromat si unic, un gust care se transfera preparatelor in timpul gatirii.
Cu ce umpleti frunza de lotus este la liberul vostru arbitru, la fel si fierberea acestora. Nu se recomanda consumarea frunzelor. Recomandam inschimb ca inainte de utilizare, ca frunzele sa fie hidratate in apa fierbinte timp de o ora, apoi clatite foarte bine si taiate in functie de dimensiunea steamerului, astfel incat foaia sa cuprinda umplutura si s-o acopere.
Cantitate neta: 200g
Ingrediente: Frunze de lotus uscate
Tara de origine: China