×

CUM CUMPAR

1 Login & creeaza cont nou.
2 Vizualizeaza comanda.
3 Plata & transport

Dacă aveți în continuare probleme, vă rugăm să ne anunțați, prin trimiterea unui e-mail la comenzi@dragonfood.ro . Multumim!

PRELUARI COMENZI

Lun-Vin 9:00AM - 6:00AM
Sam - 9:00AM-5:00PM
Duminica - comenzi e-mail!

FORGOT YOUR DETAILS?

NEW!

Alge Nori KC 2g x 10buc

12,00 lei

Categorie: Brand:

Descriere Produs

Alge Mmarine pentru Kimbap KC- 2GX10

Alge marine uscate special preparate pentru Kimbap, Sushi, Handroll sushi.

Info produs:

INGREDIENTE

Alge uscate si presate

Greutate neta: 20g

Tara de origine: Coreea de Sud

 

Beneficiile algelor marine

Proprietatile unice ale algelor marine sunt benefice organismului in mult mai multe moduri decat v-ati fi asteptat:

Vitamine si minerale
Algele marine sunt mult mai nutritive decat orice alte legume. Acestea sunt o sursa excelenta de micronutrienti, inclusiv calciu, magneziu, zinc, fier și seleniu, si nu in ultimul rand, algele marine sunt o sursa foarte importanta de de iod.

Acizii grași omega-3
Spre deosebire de plantele terestre, algele contin acizii grasi omega-3, DHA și EPA. Astfel, algele pot fi o sursa foarte importanta de omega-3 pentru vegetarieni.

Ajuta la digestie
Fasolea, si diferite alte mancaruri ce pot provoca tulburari ale stomacului pentru multi oameni. Acest lucru poate fi usor rezolvat prin adăugarea de ‘kombu'(un anumit tip de alge) atunci cand gatiti.

Antioxidanti
Algele marine contin multi antioxidanti. Ca parte a unei alimentatii sanatoase, algele marine pot ajuta la protejarea impotriva stresului oxidativ si pot preveni bolile cronice cum ar fi cancerul si problemele digestive.

Fibre si prebiotice
Toate plantele contin fibre, dar algele au si alte tipuri de carbohidrati greu de gasit in alimentatia zilnica. Acestia includ caragenan, fucan, galactan și multe altele. Acesti carbohidrati devin apoi alimente pentru flora intestinala.

Ceea ce mancati influenteaza in mod direct ce bacterii domina ca parte a florei intestinale. Tipurile de bacterii care se pot hrani cel mai bine cu alimentele pe care le alegeti sa le mancati se vor dezvolta mai bine. Acest lucru explica de ce unele culturi manipuleaza diferite tipuri de alimente mai bine decat altele. Oamenii de stiinta au descoperit ca bacteriile intestinale ale populatiei japoneze sunt mai predominante in tipul ce poate digera tipurile de carbohidrați din alge marine.

TOP