JAPANESE BACON NOODLE SOUP
Portii:4,
Timp de pregatire: aproximativ 25 minute
Ingredients
- Ingrediente:
- 200 g slănină/bacon feliat/a subțire
- ½ cană felii subțiri de morcov
- 6 frunze de wombok varză napa, tăiate în bucăți de dimensiuni ale mușcăturii
- 5 bucăți de ciuperci urechi de lemn tăiate în bucăți de dimensiuni ale mușcăturii
- ¼ pahar de lăstari de fasole
- 3 cepe de primăvară verzi, tăiate în bucăți
- 2 otet de orez opțional
- 8 cani supa stoc de pui
- Taitei fierti de 800g
Instructions
- Instructiuni si mod de preparare:
- Încălziți un wok mare sau o tigaie la foc mediu-înalt. Adăugați slănina/baconul și fierbeți 3-4 minute sau până când începe să se coloreze. Adăugați morcovul și amestecați timp de o jumătate de minut. Apoi adăugați varza și ciupercile și amestecați-le încă o jumătate de minut. Apoi adăugați lăstarii de fasole și ceapa de primăvară și amestecați-l pentru încă un minut sau până când legumele sunt fragede, dar morcovul și varza mai au o curățare. Și apoi adăugați stocul de pui. Se fierbe timp de 2 minute pentru a lăsa aromele să se infuzeze.
- Împărțiți tăiteii in bolurile de servire și adaugati supa.
Notes
Pofta buna!