SIGN IN YOUR ACCOUNT TO HAVE ACCESS TO DIFFERENT FEATURES

FORGOT YOUR PASSWORD?

FORGOT YOUR DETAILS?

AAH, WAIT, I REMEMBER NOW!

Dragon Food

Întrebări? Sună la: 0755 66 44 77
  • LOGIN
  • Acasa
  • Magazin
    • Col
      • HORECA
      • Pesmet
      • Tempura
      • Sosuri Asiatice
      • Taitei/paste
      • Condimente asiatice
      • Orez
      • Sos dulce picant
    • Col
      • Condimente asiatice
      • Alge Nori
      • Ulei de susan
      • Lapte
      • Legume asiatice
      • Oteturi asiatice
      • Dulciuri si Snacks
    • Col
      • Non Food
      • Seminte
      • Ceaiuri asiatice
      • Semipreparate
      • Faina
      • Wok
      • Diverse
  • Retete Asiatice
  • Articole
  • Contact
  • MY CART
    No products in cart.
  • Home
  • Articole
  • Retete Asiatice
  • Japoneze
  • Salmon Teriyaki
iunie 8, 2025

Salmon Teriyaki

Salmon Teriyaki

by Dragon Chef / duminică, 25 octombrie 2020 / Published in Japoneze, Retete Asiatice
Salmon Teriyaki
Jump to Recipe Print Recipe
Salmon Teriyaki

Salmon Teriyaki

Portii: 2 Timp de pregatire: aproximativ 20 minute
Print Recipe Pin Recipe
Prep Time 20 minutes mins
Servings 2

Ingredients
  

  • Ingrediente:
  • 2 bucati de somon
  • 100 ml sos de soia
  • 100 ml sos mirin
  • 1 lingurita de ghimbir ras
  • 1 lingură de zahăr
  • 1-2 cepe de primăvară verzi

Instructions
 

  • Instructiuni si mod de preparare:
  • Pentru a face sosul teriyaki, amestecați sosul de soia și mirinul împreună într-o cratiță.
  • Adăugați zahăr și ghimbir în amestec și aduceți încet la fierbere.
  • Se presară ușor sare pe ambele părți ale somonului și se lasă 10 minute și se usucă.
  • Presărați puțin făină pe o parte a somonului și răspândiți uniform și faceți și cealaltă parte. Îndepărtați ușor excesul de făină.
  • Într-o tigaie, adăugați uleiul și începeți să gătiți somonul până este aproape gătit.
  • Acum puteți adăuga sosul teriyaki în tigaie și marinați somonul în el, în timp ce termină de gătit.
  • Serviți somonul cu câteva cepe de primăvară tocate și o porție laterală de orez și legume pentru o masă japoneză excelentă.

Notes

Pofta buna!
  • Tweet

About Dragon Chef

What you can read next

BBQ Pork Chashu
BBQ Pork Chashu
Seared beef with green tea noodles and miso dressing
Seared beef with green tea noodles and miso dressing
Classic Chinese Chow Mein 2
Classic Chinese Chow Mein

Categories

  • Chinezesti
  • Diverse
  • Dragon food
  • Japoneze
  • Retete Asiatice
  • Sosuri
  • Vietnameze

Coș

Recomandari

  • Ciuperci urechi de lemn 5 kg 619,00 lei
  • Otet de orez MIZKAN Shiragiku 20L 375,00 lei
  • Orez basmati AKASH 20 kg 312,00 lei
  • Sos Dulce Picant pentru pui Sweet Chilli - 5,5 kg 122,00 lei
  • Lapte de cocos AROY-D 1L 27,00 lei
  • Obento tempura 1 kg 34,00 lei
  • Ciuperci urechi de lemn 1 kg 138,00 lei
  • Ciuperci shiitake dezhidratate - 1 kg 138,00 lei
  • Cum comand?
  • Cum platesc?
  • Returnare Produse
  • Termeni si conditii
  • Politica Cookie
  • Confidentialitate si protectia datelor
  • Despre noi
  • ANPC

INREGISTREAZA-TE LA NOUTATI

Prin înscrierea la lista noastră de discuții veți fi la curent cu cele mai recente articole si produse.

Sunt deacord cu preluarea si prelucrarea in siguranta a datelor furnizate in acest formular conform GDPR si sa fie utilizate doar cu scopul de newsletter.

Externe:

  • GET SOCIAL
Dragon Food

© 2022 Toate drepturile rezervate Dragon Food - marca inregistrata.

TOP

  • Acasa
  • Magazin
    • Col
      • HORECA
      • Pesmet
      • Tempura
      • Sosuri Asiatice
      • Taitei/paste
      • Condimente asiatice
      • Orez
      • Sos dulce picant
    • Col
      • Condimente asiatice
      • Alge Nori
      • Ulei de susan
      • Lapte
      • Legume asiatice
      • Oteturi asiatice
      • Dulciuri si Snacks
    • Col
      • Non Food
      • Seminte
      • Ceaiuri asiatice
      • Semipreparate
      • Faina
      • Wok
      • Diverse
  • Retete Asiatice
  • Articole
  • Contact