SIGN IN YOUR ACCOUNT TO HAVE ACCESS TO DIFFERENT FEATURES

FORGOT YOUR PASSWORD?

FORGOT YOUR DETAILS?

AAH, WAIT, I REMEMBER NOW!

Dragon Food

Întrebări? Sună la: 0755 66 44 77
  • LOGIN
  • Acasa
  • Magazin
    • Col
      • HORECA
      • Pesmet
      • Tempura
      • Sosuri Asiatice
      • Taitei/paste
      • Condimente asiatice
      • Orez
      • Sos dulce picant
    • Col
      • Condimente asiatice
      • Alge Nori
      • Ulei de susan
      • Lapte
      • Legume asiatice
      • Oteturi asiatice
      • Dulciuri si Snacks
    • Col
      • Non Food
      • Seminte
      • Ceaiuri asiatice
      • Semipreparate
      • Faina
      • Wok
      • Diverse
  • Retete Asiatice
  • Articole
  • Contact
  • MY CART
    No products in cart.
  • Home
  • Articole
  • Retete Asiatice
  • Japoneze
  • Kimbop (Korean Sushi)
iunie 7, 2025

Kimbop (Korean Sushi)

Kimbop (Korean Sushi)

by Dragon Chef / luni, 27 iulie 2020 / Published in Japoneze, Retete Asiatice
Kimbop (Korean Sushi)
Jump to Recipe Print Recipe
Kimbop (Korean Sushi)

Kimbop (Korean Sushi)

Portii: 4
Timp de pregatire: aproximativ 60 minute
Print Recipe Pin Recipe
Prep Time 1 hour hr
Servings 4

Ingredients
  

  • Ingrediente:
  • 1 cană orez alb glutinos orez sushi
  • 1 ½ cana de apă
  • 1 lingură ulei de susan
  • Sare dupa gust
  • 2 ouă bătute
  • 4 foi sushi nori alge uscate
  • 1 castravete tăiat în fâșii subțiri
  • 1 morcov tăiat în fâșii subțiri
  • 4 felii de brânză prelucrată americană tăiate în fâșii subțiri
  • 4 felii de șuncă gătită tăiate în fâșii subțiri
  • 2 lingurițe ulei de susan

Instructions
 

  • Instructiuni si mod de preparare:
  • Clătiți orezul într-o strecurătoare sau într-un colizor până când apa curge limpede. Combinați orezul cu apa într-o cratiță. Se aduce la fierbere, apoi se reduce căldura la scăzut; se acoperă și se fierbe până când orezul este fraged, 12 până la 14 minute. Întindeți orezul fiert pe o foaie de copt pentru a se răci. Se condimentează cu 1 lingură de ulei de susan și sare.
  • În timp ce orezul se fierbe, toarnă ouăle într-o tigaie la foc mediu-înalt și lasă să gătească fără a agita sau întoarce pentru a obține un strat plat de ou fiert. Când oul este complet gătit, scoateți din tigaie și puneți deoparte pe un fund de lemn pentru a se răci.
  • Separați foile nori pe o suprafață plană și împărțiți orezul răcit între ele, lăsând doar o fâșie de jumătate de centimetru de alge marine în partea de sus a fiecărei foi. Aranjați fâșii de ou, castraveți, morcov, brânză și șuncă în straturi subțiri deasupra orezului. Începând cu partea de jos a fiecărei foi de nori, folosiți o saltea din sushi de bambus pentru a rula cu fermitate fiecare piesă într-o formă cilindrică. Ungeți fiecare sul cu 1/2 linguriță de ulei de susan și tăiați în șase bucăți uniform.
  • Pofta buna!
  • Tweet

About Dragon Chef

What you can read next

Chinese Chicken Salad with Nut Dressing
Chinese Chicken Salad with Nut Dressing
JAPANESE TANMEN BACON NOODLE SOUP 1
JAPANESE BACON NOODLE SOUP
Classic Chinese Chow Mein 2
Classic Chinese Chow Mein

Categories

  • Chinezesti
  • Diverse
  • Dragon food
  • Japoneze
  • Retete Asiatice
  • Sosuri
  • Vietnameze

Coș

Recomandari

  • Ciuperci urechi de lemn 5 kg 619,00 lei
  • Otet de orez MIZKAN Shiragiku 20L 375,00 lei
  • Orez basmati AKASH 20 kg 312,00 lei
  • Sos Dulce Picant pentru pui Sweet Chilli - 5,5 kg 122,00 lei
  • Lapte de cocos AROY-D 1L 27,00 lei
  • Obento tempura 1 kg 34,00 lei
  • Ciuperci urechi de lemn 1 kg 138,00 lei
  • Ciuperci shiitake dezhidratate - 1 kg 138,00 lei
  • Cum comand?
  • Cum platesc?
  • Returnare Produse
  • Termeni si conditii
  • Politica Cookie
  • Confidentialitate si protectia datelor
  • Despre noi
  • ANPC

INREGISTREAZA-TE LA NOUTATI

Prin înscrierea la lista noastră de discuții veți fi la curent cu cele mai recente articole si produse.

Sunt deacord cu preluarea si prelucrarea in siguranta a datelor furnizate in acest formular conform GDPR si sa fie utilizate doar cu scopul de newsletter.

Externe:

  • GET SOCIAL
Dragon Food

© 2022 Toate drepturile rezervate Dragon Food - marca inregistrata.

TOP

  • Acasa
  • Magazin
    • Col
      • HORECA
      • Pesmet
      • Tempura
      • Sosuri Asiatice
      • Taitei/paste
      • Condimente asiatice
      • Orez
      • Sos dulce picant
    • Col
      • Condimente asiatice
      • Alge Nori
      • Ulei de susan
      • Lapte
      • Legume asiatice
      • Oteturi asiatice
      • Dulciuri si Snacks
    • Col
      • Non Food
      • Seminte
      • Ceaiuri asiatice
      • Semipreparate
      • Faina
      • Wok
      • Diverse
  • Retete Asiatice
  • Articole
  • Contact