SIGN IN YOUR ACCOUNT TO HAVE ACCESS TO DIFFERENT FEATURES

FORGOT YOUR PASSWORD?

FORGOT YOUR DETAILS?

AAH, WAIT, I REMEMBER NOW!

Dragon Food

Întrebări? Sună la: 0755 66 44 77
  • LOGIN
  • Acasa
  • Magazin
    • Col
      • HORECA
      • Pesmet
      • Tempura
      • Sosuri Asiatice
      • Taitei/paste
      • Condimente asiatice
      • Orez
      • Sos dulce picant
    • Col
      • Condimente asiatice
      • Alge Nori
      • Ulei de susan
      • Lapte
      • Legume asiatice
      • Oteturi asiatice
      • Dulciuri si Snacks
    • Col
      • Non Food
      • Seminte
      • Ceaiuri asiatice
      • Semipreparate
      • Faina
      • Wok
      • Diverse
  • Retete Asiatice
  • Articole
  • Contact
  • MY CART
    No products in cart.
  • Home
  • Articole
  • Retete Asiatice
  • Chinezesti
  • Kung Pao Chicken
iunie 7, 2025

Kung Pao Chicken

Kung Pao Chicken

by Dragon Chef / duminică, 19 iulie 2020 / Published in Chinezesti, Retete Asiatice
Kung Pao Chicken
Jump to Recipe Print Recipe
Kung Pao Chicken

Kung Pao Chicken

Timp de pregatire: aproximativ 25 minute Portii: 4 persoane
Print Recipe Pin Recipe
Prep Time 25 minutes mins
Servings 4

Ingredients
  

  • Ingrediente
  • 450 g piept de pui dezosat fara piele taiat cuburi
  • 1 lingură amidon de porumb
  • 2 lingurițe ulei de susan
  • 3 linguri ceapa verde tocate
  • 3 căței de usturoi tocati
  • ½ linguriță fulgi de ardei roșu zdrobit
  • ½ linguriță de ghimbir pudră
  • 2 linguri de oțet vin de orez
  • 2 linguri sos de soia
  • 2 lingurițe de zahăr
  • 1/3 cană alune prăjite uscate

Instructions
 

  • Instructiuni si mod de preparare
  • Amestecati pieptul de pui și amidonul de porumb într-un bol mic. Încălziți uleiul de susan în wok la foc mediu, adăugați puiul și amestecați, prăjiți 5-7 minute sau până nu mai este roz. Scoateți puiul din wok.
  • Adăugați ceapa verde, usturoiul, fulgii de ardei roșu și ghimbirul praf in wok și amestecați timp de 15 secunde.
  • Combinați oțetul, sosul de soia și zahărul într-un bol mic. Se amestecă bine și se adaugă sosul în wok.
  • Se adauga puiul în wok și se acoperă cu sos. Se amestecă alune prăjite. Încălziți bine. Adăugați cu ceapă verde suplimentară dacă doriți și serviți cu orez alb.
  • Poftă bună!
    Kung Pao Chicken 2
  • Tweet

About Dragon Chef

What you can read next

Temaki Zushi (Hand-Rolled Sushi)
Temaki Zushi (Hand-Rolled Sushi)
Pui chinezesc cu usturoi si ghimbir
Kimbop (Korean Sushi)
Kimbop (Korean Sushi)

Categories

  • Chinezesti
  • Diverse
  • Dragon food
  • Japoneze
  • Retete Asiatice
  • Sosuri
  • Vietnameze

Coș

Recomandari

  • Ciuperci urechi de lemn 5 kg 619,00 lei
  • Otet de orez MIZKAN Shiragiku 20L 375,00 lei
  • Orez basmati AKASH 20 kg 312,00 lei
  • Sos Dulce Picant pentru pui Sweet Chilli - 5,5 kg 122,00 lei
  • Lapte de cocos AROY-D 1L 27,00 lei
  • Obento tempura 1 kg 34,00 lei
  • Ciuperci urechi de lemn 1 kg 138,00 lei
  • Ciuperci shiitake dezhidratate - 1 kg 138,00 lei
  • Cum comand?
  • Cum platesc?
  • Returnare Produse
  • Termeni si conditii
  • Politica Cookie
  • Confidentialitate si protectia datelor
  • Despre noi
  • ANPC

INREGISTREAZA-TE LA NOUTATI

Prin înscrierea la lista noastră de discuții veți fi la curent cu cele mai recente articole si produse.

Sunt deacord cu preluarea si prelucrarea in siguranta a datelor furnizate in acest formular conform GDPR si sa fie utilizate doar cu scopul de newsletter.

Externe:

  • GET SOCIAL
Dragon Food

© 2022 Toate drepturile rezervate Dragon Food - marca inregistrata.

TOP

  • Acasa
  • Magazin
    • Col
      • HORECA
      • Pesmet
      • Tempura
      • Sosuri Asiatice
      • Taitei/paste
      • Condimente asiatice
      • Orez
      • Sos dulce picant
    • Col
      • Condimente asiatice
      • Alge Nori
      • Ulei de susan
      • Lapte
      • Legume asiatice
      • Oteturi asiatice
      • Dulciuri si Snacks
    • Col
      • Non Food
      • Seminte
      • Ceaiuri asiatice
      • Semipreparate
      • Faina
      • Wok
      • Diverse
  • Retete Asiatice
  • Articole
  • Contact