SIGN IN YOUR ACCOUNT TO HAVE ACCESS TO DIFFERENT FEATURES

FORGOT YOUR PASSWORD?

FORGOT YOUR DETAILS?

AAH, WAIT, I REMEMBER NOW!

Dragon Food

Întrebări? Sună la: 0755 66 44 77
  • LOGIN
  • Acasa
  • Magazin
    • Col
      • HORECA
      • Pesmet
      • Tempura
      • Sosuri Asiatice
      • Taitei/paste
      • Condimente asiatice
      • Orez
      • Sos dulce picant
    • Col
      • Condimente asiatice
      • Alge Nori
      • Ulei de susan
      • Lapte
      • Legume asiatice
      • Oteturi asiatice
      • Dulciuri si Snacks
    • Col
      • Non Food
      • Seminte
      • Ceaiuri asiatice
      • Semipreparate
      • Faina
      • Wok
      • Diverse
  • Retete Asiatice
  • Articole
  • Contact
  • MY CART
    No products in cart.
  • Home
  • Articole
  • Retete Asiatice
  • Chinezesti
  • Sticky Chinese Pork Belly
iunie 7, 2025

Sticky Chinese Pork Belly

Sticky Chinese Pork Belly

by Dragon Chef / marți, 14 iulie 2020 / Published in Chinezesti, Retete Asiatice
Sticky Chinese Pork Belly
Jump to Recipe Print Recipe
Sticky Chinese Pork Belly

Sticky Chinese Pork Belly

Print Recipe Pin Recipe
Prep Time 15 minutes mins
Servings 4

Ingredients
  

  • Ingrediente
  • 1 kg burtă de porc taiata felii subtiri cam cat degetul aratator
  • 4 cani supa pui/legume
  • 1 ghimbir bucată de mărimea degetului mare, decojit și tocat fin
  • 3 căței de usturoi decojiți și tocați în jumătate
  • 1 lingură vin de orez
  • 1 lingura zahar
  • 2 linguri ulei vegetal
  • 1 vârf de sare și piper
  • 1 ghimbir bucată de mărimea degetului mare, decojit și tocat
  • 1 ardei iute tocat fin
  • 2 linguri miere
  • 2 linguri zahăr brun
  • 3 linguri sos de soia închis
  • 1 linguriță pasta lemon grass

Instructions
 

  • Instructiuni si mod de preparare
  • Se fierbe carnea de porc timp de 2 ore cu supa, usturoi, ghimbir, vin de orez și puțin zahăr. Dup ace s-a fiert, feliati carnea in fasii mai subtiri.
  • Prajiti carnea in putin ulei pana se rumeneste(aproximativ 4 minute)
  • Intre timp pregatim sosul. Intr-un bol punem sosul soia, ardeiul iute, zahărul, lemongrassul, mierea, ghimbirul, sare si piper, pe care le amestecam bine. Sosul obtinut se toarna in tigaie peste carne. Amestecam pana cand sosul se ingroasa si devine lipicios.
  • Se ia de pe foc și se servește cu niște orez și legume verzi.
  • Poftă bună!
  • Tweet

About Dragon Chef

What you can read next

Chinese Broccoli Beef
Chinese Broccoli Beef
Thai Pad See Ew Noodles
Thai Pad See Ew Noodles
Spicy ShiratakAi Noodle Salad
Spicy Shirataki Noodle Salad

Categories

  • Chinezesti
  • Diverse
  • Dragon food
  • Japoneze
  • Retete Asiatice
  • Sosuri
  • Vietnameze

Coș

Recomandari

  • Ciuperci urechi de lemn 5 kg 619,00 lei
  • Otet de orez MIZKAN Shiragiku 20L 375,00 lei
  • Orez basmati AKASH 20 kg 312,00 lei
  • Sos Dulce Picant pentru pui Sweet Chilli - 5,5 kg 122,00 lei
  • Lapte de cocos AROY-D 1L 27,00 lei
  • Obento tempura 1 kg 34,00 lei
  • Ciuperci urechi de lemn 1 kg 138,00 lei
  • Ciuperci shiitake dezhidratate - 1 kg 138,00 lei
  • Cum comand?
  • Cum platesc?
  • Returnare Produse
  • Termeni si conditii
  • Politica Cookie
  • Confidentialitate si protectia datelor
  • Despre noi
  • ANPC

INREGISTREAZA-TE LA NOUTATI

Prin înscrierea la lista noastră de discuții veți fi la curent cu cele mai recente articole si produse.

Sunt deacord cu preluarea si prelucrarea in siguranta a datelor furnizate in acest formular conform GDPR si sa fie utilizate doar cu scopul de newsletter.

Externe:

  • GET SOCIAL
Dragon Food

© 2022 Toate drepturile rezervate Dragon Food - marca inregistrata.

TOP

  • Acasa
  • Magazin
    • Col
      • HORECA
      • Pesmet
      • Tempura
      • Sosuri Asiatice
      • Taitei/paste
      • Condimente asiatice
      • Orez
      • Sos dulce picant
    • Col
      • Condimente asiatice
      • Alge Nori
      • Ulei de susan
      • Lapte
      • Legume asiatice
      • Oteturi asiatice
      • Dulciuri si Snacks
    • Col
      • Non Food
      • Seminte
      • Ceaiuri asiatice
      • Semipreparate
      • Faina
      • Wok
      • Diverse
  • Retete Asiatice
  • Articole
  • Contact