SIGN IN YOUR ACCOUNT TO HAVE ACCESS TO DIFFERENT FEATURES

FORGOT YOUR PASSWORD?

FORGOT YOUR DETAILS?

AAH, WAIT, I REMEMBER NOW!

Dragon Food

Întrebări? Sună la: 0755 66 44 77
  • LOGIN
  • Acasa
  • Magazin
    • Col
      • HORECA
      • Pesmet
      • Tempura
      • Sosuri Asiatice
      • Taitei/paste
      • Condimente asiatice
      • Orez
      • Sos dulce picant
      • Condimente asiatice
    • Col
      • Alge Nori
      • Ulei de susan
      • Lapte
      • Legume asiatice
      • Oteturi asiatice
      • Dulciuri si Snacks
      • Chips din sorici
      • Non Food
    • Col
      • Superalimente
      • Seminte
      • Ceaiuri asiatice
      • Semipreparate
      • Faina
      • Wok
      • Diverse
      • Ceaiuri asiatice
      • Cafea BIO
    • Col
      • Bucatarie Moleculara
      • Arome
      • Superalimente
      • Cofetarie/Patiserie
      • Fructe/Legume Lyofilizate
      • Coloranti alimentari
      • Texturi
      • Sous-Vide
      • Velvet Sprays
  • HORECA
  • Superalimente
  • Retete Asiatice
  • Articole
  • Contact
  • MY CART
    No products in cart.
  • Home
  • Articole
  • Retete Asiatice
  • Chinezesti
  • Chinese Broccoli Beef
martie 26, 2023

Chinese Broccoli Beef

Chinese Broccoli Beef

by Dragon Chef / sâmbătă, 11 iulie 2020 / Published in Chinezesti, Retete Asiatice
Chinese Broccoli Beef
Jump to Recipe Print Recipe
Chinese Broccoli Beef

Chinese Broccoli Beef

Print Recipe Pin Recipe
Prep Time 20 mins
Servings 4

Ingredients
  

  • Ingrediente
  • 500 g friptură mușchi de vițel
  • 1 și 1/2 lingurite sos de soia
  • 1 linguriță amidon de porumb
  • Piper negru proaspăt măcinat
  • 1 kilogram broccoli tăiat cât mărimea mușcăturii
  • 1 lingură ulei de rapiță gătit la căldură înaltă legume, orez
  • 2 căței de usturoi tocati mărunt
  • 1 lingurita ghimbir proaspat ras
  • Pentru sos
  • 3 linguri sos de stridii
  • 2 lingurițe vin de orez chinezesc sau sherry uscat nu e obligatoriu
  • 2 lingurițe oțet negru chinezesc sau oțet balsamic

Instructions
 

  • Instrucțiuni și mod de preparare
  • Dacă folosești friptura mușchi de vițel, feliați-o în bucăți subțiri ca în poză. Într-un bol, combinați carnea de vită cu sosul de soia, amidonul de porumb și piperul negru. Marinați timp de 10 minute la temperatura camerei.
  • Într-un bol mic, adăugați și amestecați ingredientele pentru sos.
  • Într-o tigaie wok sau mare, adăugați 1 cană de apă și puneți-o la fiert. Adăugați broccoli și acoperiți la abur timp de 3 minute. Broccoli ar trebui să fie de un verde luminos, fraged și ar trebui să poți străpunge tulpina doar cu o furculiță. Scoateți-l si așezati-l pe o farfurie.
  • Aruncați apa din wok și uscați bine tigaia. Puneți tigaia la foc mare, turnați uleiul de gătit. Când wok-ul este fierbinte, adăugați carnea de vită marinată, folosiți colțurile pentru a răspândi carnea de vită pe toată suprafața wok-ului într-un singur strat. Lăsați carnea de vită, nedisturbată, timp de 2 minute, până se rumeneste frumos. Intoarceti carnea de vită, întindeți din nou carnea de vită și rumeniți si cealaltă parte.
  • Puneti carnea deoparte și adăugați usturoiul și ghimbirul. Amestecați si prăjiți usturoiul și ghimbirul timp de 30 de secunde. Apoi adaugati si carnea si amestecați-le.
  • Se toarnă sosul pregatit și se amestecă pentru a se imbina gusturile si aromele. Se fierbe până când sosul este suficient de gros pentru a înveli spatele unei linguri, aproximativ 15 secunde. Adăugați broccoli gătit înapoi în wok și amestecati bine.
  • Poftă bună!

Notes

Carnea de vită din această rețetă este friptura taiata in felii subțiri. Uneori poate fi complicat să feliați friptura, așa că de obicei îl introduc la congelator pentru aproximativ 30 de minute înainte de a o felia. Congelarea cărnii ajută la consolidarea acesteia, astfel încât să puteți obține felii mai subțiri.
  • Tweet

About Dragon Chef

What you can read next

Thai Pad See Ew Noodles
Thai Pad See Ew Noodles
Quick & Easy Chinese Noodle Soup
Quick & Easy Chinese Noodle Soup
Chinese Spinach and Peanut Salad
Chinese Spinach and Peanut Salad

Categories

  • Chinezesti
  • Diverse
  • Dragon food
  • Japoneze
  • Retete Asiatice
  • Sosuri
  • Vietnameze

Coș

Recomandari

  • Ciuperci urechi de lemn 5 kg 619,00 lei
  • Otet de orez MIZKAN Shiragiku 20L 288,00 lei
  • Orez basmati AKASH 20 kg 284,00 lei
  • Sos Dulce Picant pentru pui Sweet Chilli - 5,5 kg 122,00 lei
  • Lapte de cocos AROY-D 1L 27,00 lei
  • Obento tempura 1 kg 34,00 lei
  • Ciuperci urechi de lemn 1 kg 138,00 lei
  • Ciuperci shiitake dezhidratate - 1 kg 138,00 lei
  • Cum comand?
  • Cum platesc?
  • Returnare Produse
  • Termeni si conditii
  • Politica Cookie
  • Confidentialitate si protectia datelor
  • Despre noi
  • ANPC

CONTACT

Persoane juridice:
T: 0752 13 40 74 (WhatsApp)
Email: horeca[at]dragonfood.ro

Persoane fizice:
T: 0755 66 44 77 (WhatsApp)
Email: horeca[at]dragonfood.ro

Program
Luni-Vineri: 09.00-17.00
Sambata: Inchis
Duminica: Inchis

INREGISTREAZA-TE LA NOUTATI

Prin înscrierea la lista noastră de discuții veți fi la curent cu cele mai recente articole si produse.

Sunt deacord cu preluarea si prelucrarea in siguranta a datelor furnizate in acest formular conform GDPR si sa fie utilizate doar cu scopul de newsletter.

Externe:

  • GET SOCIAL
Dragon Food

© 2022 Toate drepturile rezervate Dragon Food - marca inregistrata.

TOP