Descriere
Branza tofu este produsa din boabe de soia, prin procedee similare cu cele prin care laptele de origine animala se transforma in branza. Astfel, textura este similara, insa gustul are o aroma diferita, mai echilibrata si usor de integrat in multe preparate. Branza de soia este o sursa excelenta de proteine vegetale. Din acest motiv este un substitut bun pentru carne, in perioadele de post sau pentru persoanele vegetariene.
Tofu contine calciu, mangan, iod, triptofan, acizi grasi Omega 3, seleniu, cupru, fosfor, magneziu, fier si antiozidanti. Pe langa peste, soia este una dintre cele mai bune surse de acizi grasi Omega 3, esentiali pentru sanatatea inimii.
Efectul antioxidant al branzei tofu este dat de izoflavoni, compusi puternici existenti in toate produsele din soia, care combat radicalii liberi si sustin sistemul imunitar impotriva infectiilor, tumorilor si efectelor nocive ale mediului.
In varianta deshidratata, bucatile de tofu se hidrateaza in apa calda 30-60 de minute, dupa care pot fi preparate ca orice alta carne, in supe, tocanite, sosuri sau salate.
Ingrediente: soia
Provenienta: China
Greutate neta: 300g