Descriere
SOS DE SOIA COREEAN JIN GOLD 930ml
Există două tipuri diferite de sosuri asiatice pe care probabil le-ați mai văzut și variază ca aromă, textură și culoare. Există soiuri japoneze de sos de soia, care au nume specifice precum tamari, shoyu și usukuchi, în timp ce sosul de soia chinezesc este pur și simplu clasificat ca sos
de soia light sau dark. Sosul de soia este una dintre cele mai simple modalități de a adăuga aromă umami oricărui fel de mâncare. Datorită aromei sale bogate, sărate, câteva lingurițe pot face o diferență mare.
Sosul de soia coreean, numit si „ganjang” are culoare inchisa si consistenta subtire si este preparat in intregime din soia si saramura. Puteti inlocui cu succes sarea din bucatarie, folosind sosul de soia iar mancarea va avea si un gust mai deosebit.
INGREDIENTE:
Apă, soia degresata, sare, fructoza de mare, sirop de porumb, grau, agenti de conservare: E221, potenţiator de aromă [E627, E631], indulcitor E955, extract de drojdie.
Greutate neta: 930 ml
Tara de origine: Coreea de Sud