Descriere
Pasta de ardei iute GOCHUJANG CJ 500g
Gochujang este unul dintre cel mai important condiment al bucatariei coreene alaturi de ganjang (sos de soia), doenjang (pasta de soia) si gochugaru (fulgi de ardei iute). Are in compozie ardei iute, orez glutinos si boabe de soia fermentate. Are consistenta unei paste groase iar gustul variaza de la normal la foarte iute.
Acesta este utilizat pe scara larga in bucataria coreeana, la tocanite, supe, pentru marinarea carnii
si ca un condiment pentru bibimbap si multe alte mancaruri.
Greutate neta: 500g
Tara de origine: Coreea de Sud
Ingrediente:
orez brun, apa, sirop de porumb, pudra de ardei rosu, sare, izomalto oligozaharide, alcool, ustuori, boabe de soia, faina de orez glutinos brun, faina de orez, cultura de soia cu aspergillus oryzae (ciuperca), pudra de soia prajita, ceapa, mmonosodium glutamat (E621), extract de drojdie, seminte de malt, dextrina.