Descriere
Otet de orez CJW – 900ml
Otetul din orez este unul dintre cele mai calitative oteturi. Derivat fie din orez, fie din vin de orez, otetul de orez este folosit ca un condiment in marea majoritate a tarilor asiatice. Deoarece coeficientul de aciditate este mai mic decat la alte tipuri de otet, nu este potrivit pentru conservarea alimentelor. Cu toate acestea, este utilizat foarte des ca si condiment in salate si in multe feluri de mancare pe baza de carne. Otetul de orez adauga o aroma subtila felurilor de mancare, dar va ofera, de asemenea, o serie de beneficii pentru sanatate.
Acesta este disponibil in mai multe soiuri. in general vorbind, exista doua tipuri de otet de orez – necondimentate si condimentate. A nu fi confundat cu vinul dulce de orez numit ‘Mirin‘, ce contine alcool, fiindca acesta este diferit fata de otetul de orez.
- Imbunatateste sanatatea digestiva
- Proprietati antiseptice
- Tonic hepatic
- Alunga Oboseala
- Imbunatateste imunitatea
- Imbunatateste sanatatea inimii
- Mentine greutatea
- Va confera o piele radianta
- Toner facial natural
Putin stiu ca otetul de orez poate fi extrem de benefic pentru sanatatea generala. Condimenteaza-ti alimentele cu acest otet, in timp ce profiti de multitudinea de beneficii pentru sanatate pe care le poate oferi!
INGREDIENTE:
Apa, orez 8%, glucoza, vin de orez, sirop de glucoza, oligozaharide, acid citric, extract de drojdie 6,2%, acidifiant.
Greutate neta: 900 ml
Tara de origine: Coreea de Sud
Oțetul a fost folosit în diferite părți ale lumii de secole pentru a rezolva diferite nevoi.
Există multe tipuri de oțet, unul dintre acestea fiind oțetul de orez, fabricat din orez fermentat. Deși este mai puțin popular decât oțetul de mere, este preferat mai mult de persoanele care au gustat din ambele.
Gustul oțetului de orez este blând și ușor dulce. Cei cărora nu le place o
aromă înțepătoare bogată a altor tipuri de oțet pot trece foarte ușor la acesta, deoarece este mai puțin izbitor pe limbă. Dacă ați călătorit în alte țări asiatice, știți că oțetul de orez este un ingredient esențial în felurile de mâncare asiatice. Se folosește pentru legume murate, orez
sushi, dressinguri de salată etc.
Cea mai bună parte a acestui ingredient nu este doar gustul, ci și beneficiile extraordinare pentru organism pe care le aduce cu sine. Unul dintre cele mai importante organe ale corpului este inima, deoarece pompează sânge către toate părțile corpului. Fluxul adecvat de sânge este important din mai multe motive, dar în principal pentru că transportă oxigenul către celule pentru a putea funcționa corect.
Cu toate acestea, colesterolul și grăsimile depuse în organism pot împiedica inima să își îndeplinească sarcinile în mod eficient. De aceea ar trebui să consumați oțet de orez, care va preveni formarea de peroxid în corpul dumneavoastră. De asemenea, oțetul va încetini acumularea colesterolului pe pereții vaselor de sânge.
Continuați să includeți câteva lingurițe din acest oțet în mesele zilnice. Datorită volumului crescut de muncă, majoritatea preferăm să comandăm alimente de tip fast food și continuăm să le consumăm în timp ce stăm pe scaune. Acest lucru nu numai că face o persoană voluminoasă, ci și îi împiedică tractul digestiv. Deoarece schimbarea întregului stil de viață poate dura ceva timp, cel puțin ar trebui să începeți să controlați daunele cu ajutorul oțetului de orez. Se compune dintr-o cantitate bună de acid acetic care stimulează sănătatea digestivă.
De asemenea, doriți ca nutrienții alimentelor să fie absorbiți de corpul dumneavoastră. Pentru început, puteți adăuga oțet de orez în mâncare, acesta va permite organismului să poată absorbi mai mult calciu, potasiu și vitamine din alimente, care sunt benefice pentru sănătate.