×

CUM CUMPAR

1 Login & creeaza cont nou.
2 Vizualizeaza comanda.
3 Plata & transport

Dacă aveți în continuare probleme, vă rugăm să ne anunțați, prin trimiterea unui e-mail la comenzi@dragonfood.ro . Multumim!

PRELUARI COMENZI

Lun-Vin 9:00AM - 6:00AM
Sam - 9:00AM-5:00PM
Duminica - comenzi e-mail!

FORGOT YOUR DETAILS?

Fidea de orez 400 g

7,00 lei

Cod Produs: 24629 Categorii: , Brand:

Descriere Produs

FIDEA DE OREZ SH 400G

Fidea de orez este un produs facut in mare parte din orez si apa si mai au denumirea si de taitei de orez. Ocazional se adauga tapioca sau amidon de porumb pentru a imbunatati transparenta si a creste textura gelatinoasa a produsului.
Fideaua de orez este cel mai frecvent utilizata in bucatariile din Asia de Est si de Sud-Est și este disponibila in stare proaspata, congelata sau uscata, in diverse forme și grosimi
INGREDIENTE

Orez, amidon de porumb, apa

Greutate neta: 400g

Tara de origine: Spania

Informatii Nutritionale (100 g. de produs)

Valoare Energetică 156 kJ/364 kJ
Total grasimi 1 g
Total Carbohidrati 82 g
Proteine 6,5 g

Ce este fideaua de orez / vermicelli de orez?

Orezul este piesa principala a orcarei diete Asiatice, cu o multitudine de atribute unice, printre care o aroma subtila, ajuta la digestie, si proprietati hipoalergenice. China este cel mai mare producator si consumator de orez din lume, cu un mediu per cap de locuitor de 102kg de mancaruri pe baza de orez. Principalul tip de orez folosit pentru taietei si fidea este cel Indica, ce este cultivat preponderent in sudul Chinei, si apreciat pentru randamentul crescut si adaptabilitatea la conditiile atmosferice locale. Orezul Indica este cel de preferat, atunci cand este folosit pentru taietei si fidea / vermicelli, datorita continutului ridicat de amilaza.

Fideaua de orez, cunoscut in estul Asiei ca fiind “mifen, mixian, hefen, sau mimian” este o mancare populara traditionala. 

Fideaua de orez isi are originea in Dinastia Qin (259-210 d.Hr.) si au fost consumati timp de mai bine de 2000 de ani in China. Inregistrarile istorice sugereaza ca pe vremea razboaielor din orient, atunci cand nodrul Chinei a invatat sudul, au repferat taietei din grau, fiindca nu erau obisnuiti sa manance orez. Pentru a se adapta, bucatarii din nordul chinei au incercat sa prepare mancaruri folosind faina de orez, astfel au aparut taieteii si fideaua de orez, iar treptat au fost introdusi in intreaga lume, devenind o piesa importanta in gastronomia Asiei de Sud-Est. 

Usurinta de preparare si nenumaratele posibilitati de condimentare a taieteilor i-au facut populari atat ca mancare de casa, dar si in restaurante, timp de foarte multi ani. Multumita proceselor de fabricatie si a distributiei globale, acum toti ne putem bucura de taietei, fidea si vermicelli de orez in confortul casei noastre.

Informații adiționale

Greutate 400 g
TOP