Descriere
Bacon chips din sorici de porc 50 g
INGREDIENTE:
Sorici de porc 97%, sare, antioxidant: E320.
Greutate neta: 50g
Nu contine alergeni.
Produs din carne cu origine din EU
Tara de provenienta: Danemarca
Mod de pastrare/Sugestie de preparare:
A se pastra la loc uscat si racoros.
CE ESTE SORICIUL, CUM SE FAC CHIPSURILE SI CARE SUNT BENEFICIILE PE CARE LE ARE?
Şoriciul de porc, este ţesutul conjunctiv (pielea) al animalului. Chipsurile se fac prin prajire in propria grasime si asezonate cu sare. Poate suna grosolan, dar te asigur că aceste gustări crocante oferă aceeași plăcere ca a unui chips de cartofi, insa fără a regreta toti carbohidrații ulterior. Mai jos regasim cateva din beneficiile bacon chipsurilor din sorici de porc:
Bogat in colagen
Dupa cum stim, colagenul reprezinta 75% din piele, fiind proteina care se regaseste in cea mai mare concentratie din organism. Acesta se regaseste in par, piele, unghii, oase, ligamente si tendoane si, multumita lui, organismul uman are abilitatea de a se misca. Totoddata, acesta mentine parul, pielea si unghiile frumoase si sanatoase. Pe masura ce inaintam in varsta, productia de colagen scade. De aceea este important sa ajutam organismul, prin dieta si suplimente alimentare, sa inlocuiasca colagenul pierdut. Colagenul este o proteină care ajută la redobândirea elasticităţii pielii şi sprijină sănătatea oaselor şi a articulaţiilor.
Are beneficii nutritive si sarac in carbohidrați
Cu zahăr zero, conținut ridicat de grăsimi și o cantitate plină de nutrienți, vitamina B, zinc, niacină si fosfor, bacon chipsurile din sorici de porc au un loc bun într-un stil de viață ketogen sănătos. Mâncarea cu conținut scăzut de carbohidrați înseamnă, probabil, o șansă mai bună pentru a pierde în greutate. Carbohidrații conțin calorii crescând în greutate și se îngrășă odată cu adăugarea de glucoză sau grăsime.
Contine grasimi nesaturate si lipide naturale
Conţinutul ridicat de proteine şi grăsimi transformă bacon chipsul din sorici de porc într-o gustare perfectă între mese, deoarece ţine de foame şi oferă energie. Şoriciul de porc conţine grăsimi nesaturate, în special acid oleic, care se regăseşte şi în uleiul de măsline. Aceste grăsimi sunt benefice pentru sănătatea inimii.
Bun pentru diabetici
De asemenea, datorită cantităţii reduse de carbohidraţi, care nu influenţează în mod negativ nivelul zahărului din sânge, şoriciul de porc poate fi consumat şi de persoanele care suferă de diabet. Sodiul conţinut de şoriciul de porc este esenţial pentru reglarea absorbţiei glucozei, pentru funcţia cerebrală, dar şi pentru prevenirea retenţiei de apă din organism.
Stiati ca bacon chipsurile din sorici de porc sunt mai sănătoase decât majoritatea alimentelor, deoarece conțin de nouă ori mai multe proteine decât aceeași porție de chipsuri de cartofi?
Informatii nutritionale pentru 50 g produs
Valoare energetică:
2775kj/670kcal
Total grasimi 54 g
– din care saturate 20 g
Total Carbohidrati <0.1 g
– din care zaharuri <0.1g
Proteine 46g
Sare 3g