Descriere
Xantan 500g
Product Description
Xantana gumă, stabilizator, dă o consistență solidă, nu schimbă gustul. Pentru utilizare caldă sau rece. Acesta permite îngroșarea produselor cu cantitatea minimă și fără a schimba proprietățile inițiale ale gustului.
Informații generale
Nume: Xantana 500g
Ingrediente: xantan guma E415
Utilizare, preparare
Guma conține o mulțime de fibre, se dizolvă bine în apă, dar și în soluții de zahăr și sare și în lapte. E415 se umflă sub influența apei, formând soluții vâscoase și lipicioase. Guma de xantan are proprietăți de legare ridicate. În combinație cu guma de roșcove, E415 produce un gel flexibil. În tehnologia alimentară, E415 acționează ca stabilizator, ceea ce înseamnă că utilizarea acestuia face ca structura adecvată a produsului alimentar să fie menținută. În plus, guma de xantan este un emulgator – este conceput pentru a crea și menține o emulsie omogenă a unui amestec de două sau mai multe substanțe, cum ar fi uleiul și apa, astfel încât să putem obține margarină sau brânză topită. Xanthan este un agent de îngroșare, un compus gelifiant care se umflă în apă, care asigură lipirea și consistența adecvată a produselor alimentare. Este, de asemenea, un purtător și o substanță care formează spumă. utilizarea a 2 – 5 drame pe litru
Informații nutriționale
Unitate – pe 100g
Energie 179 kcal / 722 kJ
Total de grăsime (g) 0
din care grăsimi saturate (g) 0
Glucide (g) 0
din care glucide (g) 0
Fibre (g) 84
Proteine (g) 6
Sare (g) 0
Conditii de depozitare
Perioada de valabilitate după producție (zile): 744
Perioada de valabilitate după livrare (zile): 372
Temperatura de depozitare (° c): Ambient
Perioada de valabilitate după decongelare (0 -7 ° C, zile): –
Perioada de valabilitate după deschidere: Vezi data de expirare
Conditii de depozitare dupa deschidere: inchis, uscat
Caracteristicile produsului
Aromă
Miros: Neutru
Textură: pulbere
Culoare: Pudră de crem (pentru alb și crem)