Descriere
Izomalt 500G
Product Description
100% izomalt, obținut din zaharoză.
Acesta poate fi folosit ca un substitut pentru zaharoză (în raport de 1:1), fără a schimba caracteristicile fizice ale produsului finit. Se caracterizează prin o jumătate de caloricitate mai mică decât zaharoză. De asemenea, este stabil la temperaturi ridicate (150 ° C) fara efect de innegrire.
Informații generale
Nume : izomalt 500g
Ingrediente: izomalt E953
Utilizare, preparare
Isomalt este cea mai bună formă de zahăr pentru utilizarea în lucrări de artă de zahăr de artă.
Tipul de alcool de zahar produs din zahar, utilizat in principal in scopul proprietatilor sale fizice similare zaharului. Acesta menține o textură funcțională pentru mult timp decât zahărul obișnuit
Isomalt are doar 2 calorii pe gram și este prietenos cu diabet zaharat.
Este alb cristalin și inodor.
Avantajele Isomalt:
Higroscopicitatea scăzută-absoarbe foarte puțină umiditate
Acesta este cel mai mare avantaj al Isomalt. Isomalt practic nu absoarbe umezeala la 25 º C și umiditatea relativă de până la 85. Higropicitatea isomaltului este mai mică decât toate celelalte alcooli de zahăr și chiar zahăr însuși. Ca rezultat, Isomaltul face produsele foarte stabile în timpul depozitării.
Fără caramelizare-are o rezistență ridicată la căldură
Isomalt se topește numai la 145 la 150 º C, iar structura sa chimică nu se schimbă la temperaturi normale de gătit. Dulciuri din Isomalt pot dezvolta aroma lor completă, care să permită producția de produse fierte cu arome delicate.
Izomalt combină bine cu orice gust
Spre deosebire de mulți alți alcooli de zahăr (xylitol sau erythritol), Isomaltul nu are nici un efect de răcire nedorit și poate fi amestecat cu orice aromă de mentă la fructe
Dulceața blândă
15
Solubilitate bună
Solubilitatea Isomaltului este de 24 g în 100 g soluție la 24 ° C, crescând la temperaturi mai ridicate
Informații nutriționale
Unitate – pe 100g
Energie 238 kcal/990 kJ
Total de grăsime (g) 0
din care grăsimi saturate (g) 0
Glucide (g) 99
din care zaharuri (g) 0
Fibre (g) 0
Proteine (g) 6
Sare (g) 0
Conditii de depozitare
Perioada de valabilitate după producție (zile): 1095
Perioada de valabilitate după livrare (zile): 547
Temperatura de depozitare (° c): Ambient
Perioada de valabilitate după decongelare (0 -7 ° C, zile): –
Perioada de valabilitate după deschidere: Vezi data de expirare
Conditii de depozitare dupa deschidere: inchis, uscat
Caracterizarea produsului
Formă: solidă
Culoare: alb
Miros: fără miros
Aromă: dulce
Apă ușor solubilă