Descriere
Alge de mare uscate – 200g. Dupa hidratare, greutatea lor creste de aproximativ 3 ori. Algele de mare pot fi gatite cu tot felu de bunatati de la peste, fructe de mare pana la legume. Algele de mare sunt recunoscute pentru proprietăţile lor antiaging şi afrodisiace dar marea calitate a algelor este conţinutul bogat în compuşi minerali, al căror principal rol este regenerarea! Bogate în potasiu şi iod, algele remineralizează şi sunt recomandate persoanelor care urmează tratament cu diuretice, ajutând în curele de slăbire şi remodelare corporală.
ALGE USCATE TAIATE GL 200G
Sunt ideale pentru salate.
Daca consumam alge marine, toate aceste minerale pe care le contin algele ajung in organismul nostru, si ne ajuta sa mentinem o stare alcalina in sangele nostru, care este o conditie pentru sanatate, rezistenta la oboseala si stres. 1 kilogram uscat de alge este echivalentul a aproape 10 kilograme de alge umede.
INGREDIENTE
Alge uscate (Laminaria japonica).
Greutate neta: 200g
Tara de origine: China
Legumele asiatice sunt utilizate în milioane de rețete. Bucătăria asiatică se referă la alimentele dintr-o regiune care găzduiește mai mult de jumătate din populația lumii. În această zonă vastă se află tradițiile culinare din Asia de Est (China, Japonia, Coreea), Asia de Sud-Est
(Thailanda, Vietnam, Malaezia) și Asia de Sud (India, Pakistan).
Datorită masei geografice vaste a termenului, unele ingrediente sunt utilizate în multe regiuni, în timp ce altele sunt specifice uneia sau câtorva regiuni. De exemplu, lemongrass, predominant în gătitul din Asia de Sud-Est, nu este utilizat în bucătăriile din Asia de Est, dar ghimbirul este folosit pe tot continentul. Lemongrass, originar din Asia de Sud-Est, conferă mâncărurilor o aromă de lămâie, citrice. Lemnos și gros, lemongrass nu este ușor de digerat, făcându-l ideal pentru aromarea
alimentelor. Căutați tulpini care sunt palide la capetele rădăcinii și verzi spre vârfuri. Pentru a elibera uleiurile aromatice, învinețiți tulpinile și apoi îndepărtați-le înainte de servire.
Originar din Asia de Sud-Est, ghimbirul este comun în alimentația și medicina alternativă
din întreaga lume. Planta de ghimbir este bogată în substanțe chimice naturale care vă pot promova sănătatea și starea de bine. Printre beneficiile acestei legume asiatice se regăsesc: proprietăți de antioxidant, anti-inflamator, eficiența împotriva stărilor de greață, ajutorul oferit în reglavrea nivelurilor de zahăr din sânge și multe altele.
Ridichea murata, denumită și Takuan, este un side-dish foarte popular in Coreea de Sud, Japonia si China. Pe lângă side-dish, ridichea murată se poate adăuga în mai multe tipuri de salate, se folosește în rulourile maki-sushi și în preparatul coreean kimbap. Alături de gustul plăcut și textura ușor crocantă, ridichea murată este foarte bogată în vitamina C, asigurând pana la 40% din necesarul de vitamina C al corpului.
Ciupercile Shiitake, alte legume asiatice foarte cunoscute și apreciate, au o aromă bogată, pământească și un gust distinctiv cel mai bine descris drept cărnos. Ciupercile Shiitake au una dintre cele mai mari cantități de cupru natural, un mineral care susține vasele de sânge sănătoase, oasele și sistemul imunitar.
De fapt, jumătate de cană de ciuperci shiitake vă oferă 72% din aportul zilnic recomandat din acest mineral. Ciupercile sunt, de asemenea, o sursă bogată de seleniu, oferind 33% din aportul zilnic recomandat.