HORECA
Se arată 19–36 din 95 de rezultate
- Adaugă în coșMORE INFO
Orez jasmine ANGKOR Moon (green) 20kg
175,00 leiOrezul Jasmine, adesea cunoscut sub denumirea de Thai Parfumat, este o varietate cu bob lung ce are o aromă specifică și boabe aproape translucide. Acestea au o tendință mai mare de a sta lipite după fierbere, ceea ce face garnitura de orez Jasmin potrivită pentru a acompania preparatele cu specific asiatic și nu numai.
- Adaugă în coșMORE INFO
Lapte de cocos 1L
17,00 leiUnul dintre secretele bucatariei thailandeze este laptele de cocos. Varianta de la Mae Ploy este una bogata in aroma de cocos si are o textura mai cremoasa comparativ cu alte produse similare.
Este potrivit pentru curry, deserturi cu inghetata sau pentru orice fel de mancare ce necesita acest ingredient. - Adaugă în coșMORE INFO
Amidon de cartof AVEBE 25 KG
250,00 leiAMIDON DE CARTOF AVEBE 25KG
In industria alimentara amidonul de cartof este utilizat pe scara larga pentru capacitatea de a furniza textura si vascozitate. Este deosebit de apreciat pentru textura sa unica si o claritate ridicata.Este folosit ca agent de ingrosare pentru diverse produse alimentare, cum ar fi: supe, sosuri, soteuri, creme.
Amidonul de cartof are un continut foarte mic de lipide si glucide. - Adaugă în coșMORE INFO
Ghimbir murat INAKA 1kg
27,00 leiCunoscătorii bucătăriei japoneze ştiu ce gust şi ce utilitate are ghimbirul murat. Pentru ceilalţi, trebuie să ştiţi că ghimbirul murat este foarte bun alături de sushi li dacă doriţi să gustaţi mai mutle mâncăruri, fără să amestecaţi gusturile lor în gură. Aroma picantă a ghimbirului curăţă bolta palatină a gurii şi oferă o senzaţie de prospeţime mai ceva ca guma de mestecat.
- Adaugă în coșMORE INFO
Pasta curry rosie COCK 400g
17,00 leiÎn mod tradițional, șlefuirea chiliilor și a altor ingrediente cu mortar și pistil face pastă de curry roșu. Când ingredientele sunt măcinate, acestea produc o pastă puternic aromatizată. Pasta este apoi adăugată alte elemente lichide cum ar fi suc de lămâie, stoc de pui, stoc de legume și lapte de nucă de cocos. Tradițional, pasta de curry roșu este folosită în alimente thailandeze, dar poate fi utilizată într-o varietate de feluri de mâncare.