Descriere
Albumin 400G
Product Description
Albuminul proteic, pulberea de spumă înaltă, este utilizat în industria de cofetărie, brutărie și de panificație.
Informatii generale
Nume: Albumin 500g
Ingrediente
Proteine din ouă de pui min. 98,5%; E330 acid citric – regulator de aciditate.
Utilizare, preparare
Textură de aerare Albuminul este o proteină 100% ouă de găină. Este folosit ca înlocuitor. Un agent de spumare. Se amestecă cu lichide reci. Albuminul reprezintă cu 25% mai multa spumă stabilă decât atunci când se utilizează proteine proaspete din ouă. Se folosește în principal în produse de cofetărie atunci când se prepară fără macaroane, spume, sufle și mousses. Luați pulbere de albumină din ou amestecat cu apă într-un raport de 1: 9; 1 kg de albumină din ou înlocuiește 316 de albușuri de ou cu o greutate de 50g.
Informații nutriționale
Unitate – pe 100g
Energie 335B kcal / 1423 kJ
Grasimi totale (g) 0,2
din care grăsimi saturate (g) 0
Carbohidrati (g) 0,1
din care glucide (g) 0,1
Proteine (g) 82
Sare (g) 3,3
Conditii de depozitare
Perioada de valabilitate după producție (zile): 744
Perioada de valabilitate după livrare (zile): 372
Temperatura de depozitare (° c): Ambient
Perioada de valabilitate după decongelare (0 -7 ° C, zile): –
Perioada de valabilitate după deschidere: Vezi data de expirare
Conditii de depozitare dupa deschidere: inchis, uscat
Caracteristicile produsului
Aromă: –
Miros: specific pentru ouă
Textură: pulbere
Culoare: de la alb la crem