Va asteptam cu o multitudine de tipuri de orez asiatic: orez basmati, orez jasmine, orez negru, orez cu bob lung si orez pentru sushi, ideale pentru orice reteta asiatica.
Afișez 1 - 18 din 22 de rezultateSortat după popularitate
Orezul basmati este o varietate de orez cu bob lung specific Indiei. Aroma vine de la frunze de Pandanus amaryllifolius. Este un ingredient versatil, care poate fi aromat in diferite feluri, in functie de preferintele culinare ale fiecaruia.
Orezul negru glutinos este frecvent servit in restaurantele asiatice, in special in restaurantele thailandeze.
Această garnitură uşor şi rapid de preparat din orez prefiert, ciuperci şi ceapă are o aromă bogată şi un gust nemaipomenit. Îl recomandăm ca o completare la mâncărurile cu carne de porc, vită sau pasăre.
Orezul basmati este o varietate de orez cu bob lung specific Indiei. Aroma vine de la frunze de Pandanus amaryllifolius. Este un ingredient versatil, care poate fi aromat in diferite feluri, in functie de preferintele culinare ale fiecaruia