Descriere
OREZ JASMINE ROSU 1KG
Această garnitură uşor şi rapid de preparat din orez prefiert, ciuperci şi ceapă are o aromă bogată şi un gust nemaipomenit. Îl recomandăm ca o completare la mâncărurile cu carne de porc, vită sau pasăre.
Orezul Jasmine rosu este un orez dur, de culoare maro-rosie si are o aroma mult mai complexa decat orezul obisnuit. Are o textura moale si merge foarte bine in combinatie cu mai multe legume sau chiar in salate. Este o foarte buna sursa de fibre.
INGREDIENTE:
Orez rosu jasmine
Ce este orezul rosu Jasmine?
Orezul rosu Jasmine organic este o cereala integrala aromatica, cu bob lung si o aroma si textura specifica. Orezul rosu Jasmine, emana o aroma usor iz de iasomie. Aceast orez de culoare intunecata, sanatos si bogat in nutrienti se pregateste in aproximativ 40 de minute sau pana cand se inmoaie. Este ideal pentru o gama diversa de mancaruri, dar si preparate la cuptor.
Beneficiile pentru sanatate ale orezului rosu Jasmine.
Orezul organic certificat, vegan si fara gluten, este o cereala integrala si o buna sursa de carbohidrati. Carbohidratii contribuie la reducerea riscului bolilor cardiovasculare si pot ajuta la scaderea nivelului de colesterol. Acest orez cu continut scazut de calorii este, de asemenea, bogat in proteine, fier si fibre.
Adauga un strop de culoare mancarurilor asiatice!
Utilizati orezul rosu Jasmine pentru a crea salate superbe, pline de culoare, garnituri, si chiar si deserturi! Desi in mod traditional orezul este gatit in apa, puteti sa il preparati alaturi de lapte de nuca de cocos, lapte de migdale, sau chiar adaugand sucuri de fructe (cum ar fi ananas sau portocale) pentru un gust unic, de neuitat! Orezul rosu Jasmine adauga factorul „wow” la fiecare masa; este ideal sa il includeti intr-o salata de orez delicioasa, alaturi de ierburi proaspete, legume si fructe de mare la gratar, trecute printr-un ulei de masline extra virgin, usturoi. Ca si budinca de orez, incercati acest budinca thailandeza cu orez rosu!
Despre culoarea rosie a orezului Jasmine.
Culoarea rosie a orezului este cauzată de antociani; un puternic antioxidant! Nu numai ca este placut la aspect, ci aduce si un plus sanatatii tale, alaturi de o aroma placuta.
Cum pastrati orezul?
Acesta se pastreaza intr-un loc racoros si uscat, chiar si pana la 24 de luni.