Descriere
Pasta de soia koreana doenjang 500 g
Cantitate neta: 500g
Tara de provenienta: Coreea
Descriere
Pasta de fasole bogată și hrănitoare făcută cu fasole fiartă, apă și sare, fermentată împreună.
Recent, „Alimentele fermentate” a apărut ca una dintre tendințele în materie de alimente din întreaga lume și există un interes tot mai mare pentru miso-ul japonez și pasta de fasole coreeană. Atât miso-ul, cât și pastele de fasole coreene au fost produse prin fermentarea boabelor de soia, dar există o diferență între cele două. Miso este unul dintre alimentele fermentate esențiale pentru coreeni. Pasta de soia fermentată din soia este diferită de zâmbet, cu excepția faptului că doar soia pură este fermentată.
Spre deosebire de miso-ul din Coreea, miso-ul japonez se face prin amestecarea dospului cu soia. Numele miso-ului se schimbă în funcție de ingredientele drojdiei care intră în fasole. Miso-ul japonez realizat prin punerea făinii de orez pe soia este cunoscut sub numele de „Kome miso”, iar miso-ul cu drojdie de orz pe soia este „mamemiso”.
Ambalajul produsului, specificațiile și prețul pot fi modificate fără notificare prealabilă. Toate informațiile despre produsele de pe site-ul nostru web sunt furnizate doar în scop informativ. Vă rugăm să citiți întotdeauna etichetele, avertismentele și instrucțiunile furnizate împreună cu produsul înainte de utilizare.0
Valori nutritionale/100g
Energie 175kcal
Grasimi 5g
– din care saturate 5g
Corbohidrati 19g
– din care zahăr 19g
Proteine 13g
Natrium (sare) 11,2g