×

CUM CUMPAR

1 Login & creeaza cont nou.
2 Vizualizeaza comanda.
3 Plata & transport

Dacă aveți în continuare probleme, vă rugăm să ne anunțați, prin trimiterea unui e-mail la comenzi@dragonfood.ro . Multumim!

PRELUARI COMENZI

Lun-Vin 9:00AM - 6:00AM
Sam - 9:00AM-5:00PM
Duminica - comenzi e-mail!

FORGOT YOUR DETAILS?

NEW!

Pesmet Panko auriu 1 kg

39,00 lei

Pesmet Panko auriu 1 kg

Cod Produs: 1117 Categorii: ,

Descriere

Pesmet Panko auriu 1 kg

Cu pesmetul japonez panko auriu se obțin rezulte spectaculoase atât când este folosit la acoperirea bucăților de carne cât și a legumelor. Are o textură mai crocantă și mai aerată decât toate tipurile de pesmet existente în bucătăria occidentală și nu absoarbe grăsime la prăjire, rezultând o crustă mai crocantă și mai ușoară. Fulgii de panko sunt ideali pentru pregătit cruste crocante, pentru a grătina sosul bechmel de pe caneloni sau lasagna, dar și pentru alte tipuri de paste, amestecat cu brânză și unt, conferă o suprafață crocantă și gustoasă.

Cantitate : 1 Kg

CE ESTE PESMETUL PANKO AURIU?

Cu siguranță ați auzit de panko auriu. Indiferent dacă l-ați văzut în meniul restaurantului japonez favorit, sau menționat de prietenul tău atunci când descrie ingredientul “secret” pentru șnițele și crispy perfect la un preț mic si accesibil.

În schimb, dacă nu ați auzit niciodată până acum de Pesmet Panko auriu, veți fi fericiți să știți că panko este pur și simplu un tip de pesmet, dar citiți mai departe pentru că panko este puțin diferit în multe moduri față de pesmetul generic.

Pesmetul panko este întotdeauna făcut dintr-un tip special de pâine albă (spre deosebire cele tip ‘grâu întreg’), fără coajă. Cuvântul însuși vine din limba japoneză și este folosit când ne referim la o ‘pâine ușoară’ în bucătăria orientală. Dacă știți deja că panko este un tip de pesmet, probabil că vă întrebați ce este atât de diferit dintre panko și pesmetul obișnuit.

De cele mai multe ori, pesmetul pe care l-ați cumpăra deja preparat din magazin este foarte asemănător cu cel pe care l-ați face la domiciliu prin prăjirea pâinii și mărunțirea ei, fie ca adăugați condimente, fie nu. Panko, cu toate acestea, e mai dificil de făcut acasă și nu veți obține aceleași rezultate. Nu vă lăsați păcălit de rețete care pretind a fi un substitut panko ce apelează la pâine sau biscuiți – acest lucru nu este adevăratul panko! Panko este mai ușor, mai crocant și mai rezistent decât pesmetul obișnuit. Si in plus, absoarbe mai putine grasimi.

TOP