Descriere
Pasta miso rosie Aka Miso 400g
Miso are o consistenta asemanatoare untului de arahide si se comercializeaza intr-o gama larga de arome, de la cele sarate si picante, pana la cele dulci si delicate. Cele mai populare categorii de miso sunt: “shiro-miso” sau miso alb, “aka-miso” sau miso rosu, “awase-miso” sau miso mixt.
Aka-miso este maturat mai mult timp, uneori mai mult de un an. Maturarea ii schimba culoarea, de la alba la rosie sau chiar bruna-inchisa, de unde si numele de miso rosu.
Miso este produs in urma unui proces de fermentare, care actioneaza el insusi ca un conservant natural, daca este efectuat corect. Se pastreaza in frigider dupa ce este deschisa. Miso natural este un aliment viu, care contine multe microorganisme ca tetragenococcus halophilus, care poate fi distrus la un gatit indelungat. De aceea, se recomanda ca miso sa fie adaugat in supe si sosuri exact inainte ca vasul sa fie luat de pe flacara.
Greutate neta: 400g
Tara de origine: Japonia
Ingrediente
Apa, boabe de soia, orez, sare, alcool.