Descriere
Otet de cocos Monika – 750ml
Un condiment popular Filipine si in marea parte a Asiei de Sud-Est si in unele regiuni din India, otetul de nuca de cocos este un produs natural produs din laptele de nuca de cocos fermentat.
Din moment ce este fermentat, otetul de nuca de cocos este o sursa naturala de probiotice.
Deoarece copacii de nuca de cocos cresc in soluri bogate in nutrienti, „seva” din florile de nuca de cocos este, de asemenea, bogata in nutrienti. Otetul de cocos este, prin urmare, o sursa foarte buna de minerale si vitamine, inclusiv potasiu (ce ajuta la echilibrarea electrolitilor, controlul tensiunii arteriale si a zaharului procesat), acidul ascorbic sau vitamina C (un antioxidant important) si anumite vitamine B, in special B2 si vitaminele importante esentiale in productia de energie a organismului, functia celulara si metabolismul).
Otetul de cocos contine toti cei noua aminoacizi esentiali – proteine care sunt adesea lipsite in alimentele pe baza de plante. Aminoacizii joaca, de asemenea, un rol in oxigenarea sangelui si mentinerea sistemului imunitar sanatos, si multe alte functii cheie din organism.
INGREDIENTE
Apa de cocos 50%, apa, zahar.
Greutate neta: 750ml
Tara de origine: Filipine