×

CUM CUMPAR

1 Login & creeaza cont nou.
2 Vizualizeaza comanda.
3 Plata & transport

Dacă aveți în continuare probleme, vă rugăm să ne anunțați, prin trimiterea unui e-mail la comenzi@dragonfood.ro . Multumim!

PRELUARI COMENZI

Lun-Vin 9:00AM - 6:00AM
Sam - 9:00AM-5:00PM
Duminica - comenzi e-mail!

FORGOT YOUR DETAILS?

Faina tempura OTTOGI – 1kg

23,00 lei

Cod Produs: 15344 Categorie:

Descriere

Faina Tempura OTTOGI – 1KG

Amestec din făină de orez, făină de grâu, usturoi, piper, sare și alte condimente. Mult mai ușoară și mai gustoasă decât orice altă făină pentru prăjit. Amestecul de făină tempura se poate folosi pentru prăjit carne, legume, pește, fructe de mare, etc.

Despre făina tempura.

Am dori să începem prin a menționa că mâncărurile prăjite sunt sănătoase, așa cum toate alimentele sunt sănătoase cu moderație.

Doar pentru că ceva este acoperit în pesmet, și apoi prăjit nu înseamnă că trebuie să-ți fie dușman. Puteți folosi uleiuri pentru prăjit mai sănătoase – ulei de canolă, ulei de arahide arahide, și chiar și uleiul de susan; și nici nu trebuie să fie pesmet, ci poate fi acoperit cu făină tempura, indiferent dacă e vorba de carne sau de legume. Deci, prăjirea alimentelor poate fi sănătoasă, chiar benefică, la un preț mic și accesibil.

Dacă nu sunteți familiarizați cu făina tempură, avem plăcerea de a vă revoluționa modul în care prăjiți alimentele. Odată ce ați ajuns la făina tempura nu vă veți întoarce niciodată la vechea modalitate generică de prăjire. Amestecul Tempura face totul mai bun, și îți va aduce un plus de sănătate la masa de zi cu zi.

Ce este făina tempura?

Știați că tempura nu provine din Japonia? Acest stil original de prăjire a fost adus de fapt în Japonia de către misionarii portughezi în anii 1600 , și a luat naștere în perioada Postului Mare, moment în care multe alimente erau interzise pentru consum. Cuvântul tempura vine de fapt din latinul ‘ad tempora cuaresm’, care se traduce literalmente “în timpul Postului”.

Deci, ce este tempura și de ce au făcut-o Japonezii atât de populară?

Japonezii au o abilitate neobișnuită de a lua un fel de mâncare, a-i adăuga propriul stil. Este bine însă că, în cazul fainei tempura, a fost un factor benefic pentru gastronomia acelei ere. Tempura nu folosește pâine. În schimb, se compune din făină, ouă și apă rece și alte ingrediente adiționale în funcție de rețeta, la care de regulă se adaugă mirodenii și forme de amidon (cum ar fi amidonul de porumb). Tempura folosește mai puțin ulei pentru prăjire și are ca rezultat o acoperire mai ușoară și mai crocantă.

De ce se recomandă prăjirea în făină tempura?

Tempura, așa cum să menționat anterior, nu conține pâine. Este un amestec super-versatil care poate fi ușor de preparat fără gluten sau chiar vegetarian sau vegan. Aluatul tempura ajută la o acoperire ușoară, pentru o prăjire perfectă. Aceasta utilizează mai puțin ulei pentru a prăjit, și nu doar ulei generic de bucătărie ci orice varietate de ulei în funcție de preferințele bucătarului. Aluatul tempura face totul cu adevărat mai bun (și este și sănătos!). Prăjiți alimentele în tempura, și nu vor fi doar comestibile, dar și delicioase!

Ingrediente: Faina de grau, pudra de porumb, pudra de orez, praf de copt, sare, pudra de orez prajit, pudra de usturoi, piper, gardenia, riboflavina.
Greutate neta: 1kg
Tara de origine: Coreea de Sud

TOP

Centrul de preferințe pentru confidențialitate

Cookie necesare

Acestea sunt cookie-urile care ajuta la buna functionare a site-ului. Este de recomandat activarea lor.

__ralv, __zlcmid, viewed_cookie_policy, wp, settings-time-3, wp-settings-3, wordpress_logged_in_f3ae21abdddc414273a73b5a06441e7a, wordpress_f3ae21abdddc414273a73b5a06441e7a, _gid, wfwaf-authcookie-a3c3033943711ac5a95ded9ba93b3bcb, PHPSESSID

Advertising

Analytics

_ga

Cookie facebook

Acestea sunt cokie-ruile pentru buna functionare a site-ului in concordanta cu Facebook.

datr, fr, xs, c_user, pl, wd, spin, presence, act,test