Descriere
ALGE NORI SILVER INAKA 2,5GX50 FOI
Alge marine uscate special preparate pentru Kimbap, Sushi, Handroll sushi.
Algele marine sunt alimente excelente din cauza valorilor nutritive ridicate pe care le contin, totodata sunt o sursa excelenta de minerale in dieta noastra si o buna sursa de vitamina B5: benefica pentru reducerea colesterolului, poliartritei reumatoide şi acneei. Atunci cand mancam alge marine, luăm aceste minerale esentiale inapoi in corpurile noastre şi aceste minerale ne ajuta sa ne mentinem o condiţie alcalina in sangele nostru, care este o stare de sănătate, rezistenta la oboseala si stres.
Ambalare 50 foi x 2,5 g
INGREDIENTE
Alge marine deshidratate/uscate.
Contin iod.
ATENTIE ALERGENI
boldate in lista de ingrediente.
Greutate neta: 125g
Tara de origine: China
Nori (海苔) este denumirea japoneză pentru speciile de alge marine comestibile („legumă de mare”) din genul de alge roșii Pyropia, inclusiv P. yezoensis și P. tenera. Are o aromă puternică și distinctivă. Este folosit în principal în bucătăria japoneză ca ingredient
pentru a înfășura rulouri de sushi sau onigiri, caz în care termenul se referă la foile uscate.
Algele Nori sunt folosiet în mod obișnuit ca înveliș pentru sushi și onigiri. Este, de asemenea, o garnitură sau se folosește drept aromă în preparatele și supele de tăiței. Este, de obicei, prăjit înainte de consum (yaki-nori). Un produs secundar obișnuit este nori prăjit și
aromat (ajitsuke-nori), în care se aplică un amestec aromat (variabil, dar tipic este din sos de soia, zahăr, sake, mirin și condimente) în combinație cu procesul de prăjire.
De asemenea, se mănâncă transformându-l într-o pastă cu gust de sos de soia, nori no tsukudani (海苔 の 佃 煮). Nori este uneori folosit și ca formă de decorare a alimentelor.
Nori oferă una dintre cele mai largi game de nutrienți ai oricărui aliment, inclusiv mulți găsiți în sângele uman! Deoarece compoziția chimică a algelor marine este atât de apropiată de plasma sanguină umană, acestea sunt excelente la purificarea sângelui.
Elementele nutritive ale algelor Nori includ calciu, cupru, fier, magneziu, mangan, fosfor, potasiu, seleniu, zinc și nu numai. Nori poate conține de până la 10 ori mai mult calciu decât laptele! Dincolo de asta, Nori este plin de vitamine.
Oferă vitaminele A, B, C, D, E și K, precum și niacină, acid folic și taurină. Și datorită nivelului de vitamina C pe care îl conține, conținutul său de fier este crescut. Pe lângă cantități măsurabile de polifenoli, cum ar fi carotenoizi și flavonoizi, Nori conține și alți fitonutrienți, inclusiv mai multe tipuri de alcaloizi cu proprietăți antioxidante.
Nori conține, de asemenea, clorofilă (un pigment care face plantele verzi), care este un detoxifiant puternic, natural, care poate ajuta la eliminarea deșeurilor din corpul nostru. Aroma caracteristică a algelor marine nori este atribuită cantităților mari ale celor trei aminoacizi: alanină, acid glutamic și glicină.