Descriere
Ciuperci uscate TREMELLA albe 60g
INGREDIENTE
Ciuperci albe deshidratate. (Tremella fuciformus)
Greutate neta: 60g
Tara de origine: China
Legumele asiatice sunt utilizate în milioane de rețete. Bucătăria asiatică se referă la alimentele dintr-o regiune care găzduiește mai mult de jumătate din populația lumii. În această zonă vastă se află tradițiile culinare din Asia de Est (China, Japonia, Coreea), Asia de Sud-Est
(Thailanda, Vietnam, Malaezia) și Asia de Sud (India, Pakistan).
Datorită masei geografice vaste a termenului, unele ingrediente sunt utilizate în multe regiuni, în timp ce altele sunt specifice uneia sau câtorva regiuni. De exemplu, lemongrass, predominant în gătitul din Asia de Sud-Est, nu este utilizat în bucătăriile din Asia de Est, dar ghimbirul este folosit pe tot continentul. Lemongrass, originar din Asia de Sud-Est, conferă mâncărurilor o aromă de lămâie, citrice. Lemnos și gros, lemongrass nu este ușor de digerat, făcându-l ideal pentru aromarea
alimentelor. Căutați tulpini care sunt palide la capetele rădăcinii și verzi spre vârfuri. Pentru a elibera uleiurile aromatice, învinețiți tulpinile și apoi îndepărtați-le înainte de servire.
Originar din Asia de Sud-Est, ghimbirul este comun în alimentația și medicina alternativă
din întreaga lume. Planta de ghimbir este bogată în substanțe chimice naturale care vă pot promova sănătatea și starea de bine. Printre beneficiile acestei legume asiatice se regăsesc: proprietăți de antioxidant, anti-inflamator, eficiența împotriva stărilor de greață, ajutorul oferit în reglavrea nivelurilor de zahăr din sânge și multe altele.
Ridichea murata, denumită și Takuan, este un side-dish foarte popular in Coreea de Sud, Japonia si China. Pe lângă side-dish, ridichea murată se poate adăuga în mai multe tipuri de salate, se folosește în rulourile maki-sushi și în preparatul coreean kimbap. Alături de gustul plăcut și textura ușor crocantă, ridichea murată este foarte bogată în vitamina C, asigurând pana la 40% din necesarul de vitamina C al corpului.
Ciupercile Shiitake, alte legume asiatice foarte cunoscute și apreciate, au o aromă bogată, pământească și un gust distinctiv cel mai bine descris drept cărnos. Ciupercile Shiitake au una dintre cele mai mari cantități de cupru natural, un mineral care susține vasele de sânge sănătoase, oasele și sistemul imunitar.
De fapt, jumătate de cană de ciuperci shiitake vă oferă 72% din aportul zilnic recomandat din acest mineral. Ciupercile sunt, de asemenea, o sursă bogată de seleniu, oferind 33% din aportul zilnic recomandat.
Ce sunt ciupercile Tremella, si cum ne ajuta sa ne imbunatatim sanatatea
O sursa bogata de vitamina D.
- Ciuperca Tremella este unul dintre principalele alimente ce contin cel mai inalt nivel vitamina D.
- Vitamina D creste absorbtia calciului si mentine nivelurile normale de calciu seric și densitatea osoasa.
Ciupercile Tremella sunt bogate in fibre dietetice.
- Ciuperca Tremella este, de asemenea, foarte bogata in fibre dietetice. Fibrele insolubile in apa ajuta la promovarea digestiei, iar fibrele solubile formeaza un material asemanator cu gelul care acopera tractul gastric, ce intarzie absorbtia glucozei si scade colesterolul.
Ciuperca Tremella, un as al frumusetii in traditia chineza.
- In mod traditional femeile din China, foloseau ciuperca Tremella Mushroom pentru o piele mai hidratata si moale. In conformitate cu medicina tradiționala chineza, ciuperca Tremella ajuta la vindecarea si curatarea plamanilor, stomacului si rinichilor, contribuie la rezistenta oaselor, ajuta la mentinerea greutatii ideale si asigura hidratarea adecvată a pielii.
Ciuperca Tremella si capacitatea de retentie a apei mai mare decât a acidului hialuronic!
- Acidul hialuronic este un carbohidrat care apare in mod natural in diferite zone ale corpului uman. In tesutul pielii, acesta ajuta la mentinerea hidratarii naturale a pielii, de aceea este utilizata in produsele de ingrijire.
- Polizaharidele din ciuperca Tremella au o excelenta capacitate de retentie a apei. Acesta poate mentina apa echivalent cu aproape 500 de ori greutatii sale, cu mult mai mare decat acidului hialuronic.
- Cand polizaharidul de la ciuperca Tremella a fost aplicat pe piele, local, timp de 4 saptamani, capacitatea de retentie a apei in piele a crescut, iar tenul era mai hidratat si mai fin.
- Efectul consumului de ciuperci Tremella Mushroom, si aplicarea sa asupra pielii nu este inca studiat complet. Cu toate acestea, are o traditie indelungata in utilizarea acesteia de catre poporul chinez, fapt ce a dus la popularitatea ei in zilele noastre.
Produsele de pe site sunt comercializate in ambalajul original al producatorului, iar imaginile acestora sunt cu titlu de prezentare.