FORGOT YOUR DETAILS?

De ce este PANKO un pesmet special ?

1. Se face din paine fara crusta, plus alte ingrediente care fac pesmetul sa absoarba mai putina grasime.

2. Painea fara crusta (coaja) a lui panko este macinata sau faramitia in bucati mari si aerisita (umflate) 

3. Dau mancarurilor prajite o crusta subtire si crocanta. 

4. Un topping excelent pentru vinete cu parmezan, si ca un agent perfect de legare pentru piftelute de crab sau burgeri vegani.

5. Formeaza o crusta asemanatoare cu fulgii din porumb.

6. Se poate folosi pentru carne si legume ( sparanghel, cartofi, vinete, etc...)

pesmet-panko-200-g

ALEGE PESMET PANKO

de acum marcarurile vor fi mult mai gustoase

Modul de a prepara pui prajit cu PANKO

Cum sa gatesti cod prajit cu Panko

TOP

Centrul de preferințe pentru confidențialitate

Cookie necesare

Acestea sunt cookie-urile care ajuta la buna functionare a site-ului. Este de recomandat activarea lor.

__ralv, __zlcmid, viewed_cookie_policy, wp, settings-time-3, wp-settings-3, wordpress_logged_in_f3ae21abdddc414273a73b5a06441e7a, wordpress_f3ae21abdddc414273a73b5a06441e7a, _gid, wfwaf-authcookie-a3c3033943711ac5a95ded9ba93b3bcb, PHPSESSID

Advertising

Analytics

_ga

Cookie facebook

Acestea sunt cookie-ruile pentru buna functionare a site-ului in concordanta cu Facebook.

datr, fr, xs, c_user, pl, wd, spin, presence, act,test