Umpluturi sugerate:
ton conserve cu maioneză, ton, somon
omleta tamagoyaki, avocado
bastoane de fructe de mare
creveții, castravete
Condimente opționale:
Maioneză, susan alb, Susan negru
Wasabi, ardei iuzu kosho
Instructiuni si mod de preparare:
După ce ați gătit 200 g de orez, amestecați cu 50 ml de oțet de sushi și lăsați să se răcească înainte de utilizare.
Pregătiți-vă umpluturile în fâșii subțiri de 10 cm și tăiați foile de alge nori în jumătate.
Pe partea aspră de 1 bucată de nori răspândiți orezul de sushi, astfel încât să acopere jumătatea stângă a acestuia. Nu trebuie să răspândiți orezul chiar pe margini.
Dacă doriți, presărați niște semințe de susan peste orez pentru o aromă suplimentară.
Puneți foaia de alge nori orizontal în mâna stângă (puteți face acest lucru de la început, dar poate fi mai ușor după ce orezul a fost răspândit).
Începeți să adăugați orice ingredient în centru deasupra orezului. Puteți utiliza orice combinație, dar somonul și avocado se complimentează adesea bine.
Acum să rostogolim temaki. Mai întâi pliați în partea umplută din stânga peste umplutură. Apoi rotiți partea simplă a algelor nori din dreapta, făcând un con cu mâinile. Fixați capătul ruloului cu o bucată presată de orez umed preluat din umplutură.
Temaki Zushi dvs. este acum gata de mancat!