Instructiuni si mod de preparare:
Se amestecă puiul cu restul ingredientelor, cu excepția zahărului într-un bol mare. Se amestecă bine, dar cu blândețe, pentru că dacă ai suprasolicitat carnea, chiftelele tale vor fi dure.
Folosind mâini ușor umede, rostogoliți amestecul în chiftele de mărimea mingii de golf, puneți pe o farfurie și lăsați-le să stea la frigider pentru o jumătate de oră sau cam așa ceva - am găsit amestecul puțin umed, dar s-a configurat perfect după o odihnă în frigider. .
Preîncălziți cuptorul la 200 °C
Scoate chiftelele din frigider și garnisește o foaie de copt cu hârtie pergament. Se rulează ușor fiecare chiftelă în zahăr și se așază pe pergament.
Coaceți chiftelele în centrul cuptorului timp de 15 minute, agitand tigaia de câteva ori pentru a vă asigura că se vor rumeni.
Poți face orice cu aceste mici chiftele. Acestea ar fi minunate ca ambalajele de salată (ca rețeta originală), într-o sub-inspirație thailandeză, pe orez, le puteți înmuia în sos dulce de chili sau in oricare alt mod dupa gusturile fiecaruia.