Go Back
Salmon Teriyaki

Salmon Teriyaki

Portii: 2 Timp de pregatire: aproximativ 20 minute
Prep Time 20 minutes
Servings 2

Ingredients
  

  • Ingrediente:
  • 2 bucati de somon
  • 100 ml sos de soia
  • 100 ml sos mirin
  • 1 lingurita de ghimbir ras
  • 1 lingură de zahăr
  • 1-2 cepe de primăvară verzi

Instructions
 

  • Instructiuni si mod de preparare:
  • Pentru a face sosul teriyaki, amestecați sosul de soia și mirinul împreună într-o cratiță.
  • Adăugați zahăr și ghimbir în amestec și aduceți încet la fierbere.
  • Se presară ușor sare pe ambele părți ale somonului și se lasă 10 minute și se usucă.
  • Presărați puțin făină pe o parte a somonului și răspândiți uniform și faceți și cealaltă parte. Îndepărtați ușor excesul de făină.
  • Într-o tigaie, adăugați uleiul și începeți să gătiți somonul până este aproape gătit.
  • Acum puteți adăuga sosul teriyaki în tigaie și marinați somonul în el, în timp ce termină de gătit.
  • Serviți somonul cu câteva cepe de primăvară tocate și o porție laterală de orez și legume pentru o masă japoneză excelentă.

Notes

Pofta buna!