Instructiuni si mod de preparare
Puneti un vas mare de apă la fiert. Se adaugă spanacul și se gătește la foc mediu până se gătește, aproximativ 2 minute. Scurgeți spanacul și lăsați deoparte să se răcească.
Adăugați ulei și alune într-un wok (sau o tigaie mică). Se încălzește la foc mediu și se amestecă cu spatula continuu, până când alunele devin maro închis și marginile se rumenesc. Opriți imediat căldura și transferați alunele pe o farfurie pentru a se răci.
Combinați oțetul negru, sosul de soia ușor, zahărul, sarea și ghimbirul într-un bol mic, amestecați bine și dați deoparte.
Când spanacul este suficient de rece pentru a face față, stoarceți apă din el cu ambele mâini. Tăiați spanacul în bucăți de aproximativ 8 centimetri (3 inci) lungime și transferați în mai multe boluri mici de servire.
Chiar înainte de servire, peste spanac adaugati arahide și stropiti cu sosul de oțet. Garnisiți cu semințe de susan și serviți imediat.
Poftă bună!