Go Back
Kung Pao Chicken

Kung Pao Chicken

Timp de pregatire: aproximativ 25 minute Portii: 4 persoane
Prep Time 25 minutes
Servings 4

Ingredients
  

  • Ingrediente
  • 450 g piept de pui dezosat fara piele taiat cuburi
  • 1 lingură amidon de porumb
  • 2 lingurițe ulei de susan
  • 3 linguri ceapa verde tocate
  • 3 căței de usturoi tocati
  • ½ linguriță fulgi de ardei roșu zdrobit
  • ½ linguriță de ghimbir pudră
  • 2 linguri de oțet vin de orez
  • 2 linguri sos de soia
  • 2 lingurițe de zahăr
  • 1/3 cană alune prăjite uscate

Instructions
 

  • Instructiuni si mod de preparare
  • Amestecati pieptul de pui și amidonul de porumb într-un bol mic. Încălziți uleiul de susan în wok la foc mediu, adăugați puiul și amestecați, prăjiți 5-7 minute sau până nu mai este roz. Scoateți puiul din wok.
  • Adăugați ceapa verde, usturoiul, fulgii de ardei roșu și ghimbirul praf in wok și amestecați timp de 15 secunde.
  • Combinați oțetul, sosul de soia și zahărul într-un bol mic. Se amestecă bine și se adaugă sosul în wok.
  • Se adauga puiul în wok și se acoperă cu sos. Se amestecă alune prăjite. Încălziți bine. Adăugați cu ceapă verde suplimentară dacă doriți și serviți cu orez alb.
  • Poftă bună!
    Kung Pao Chicken 2