Incepeti prin amestecarea tuturor ingredientelor pentru sos intr-un bol.Apoi, deschideți pachetul de shirataki și scurgeți taiteii shirataki. Clătiți-i cu apă curată de câteva ori înainte de a-i fierbe într-o tigaie cu apă pentru câteva minute.
În timp ce shirataki-ul tău fierbe, cojeste și taie morcovul. Curatati de coaja și tăiați castravetele și șunca în fâșii, astfel încât să devină mai ușor de amestecat cu shirataki și tocați roșiile cherry în fasii sau bucatele mici.
După ce tăiteii sunt gata, scurgeți-i într-o strecuratoare și lăsați-i să se răcească câteva minute. Tăiați-i în trei lungimi egale pe o tăietură, astfel încât să fie mai ușor de mâncat.
Luati un bol de salată, amestecați shirataki și legumele împreună. La final, se acoperă cu sosul și se amestecă din nou. Puteți servi salata de shirataki ca aperitiv pentru 2 persoane sau ca principal pentru 1 persoana.
Pofta buna!
Notes
PS: pentru o reteta 100% vegana, indepartati sunca din salata.